Rondje

Deze zat vanmorgen nog een beetje van de schrik te bekomen, of op te drogen van gisteren... een jonge roofvogel, geringd en wel. Zo zie je nog eens wat op een ochtendwandling.

Vanmiddag reden we naar Numansdorp om de verjaardag van Freek nog wat na te vieren, 78 is tenslotte niet niks.

We zouden gaan wandelen in 'de Heerlijkheid', maar toen we daar aankwamen begon het toch te plenzen... droog weer hadden ze toch afgegeven voor vandaag dacht ik, ik had niet eens een jas bij me. We reden een stukje en toen het droog werd stapten we weer uit, een rondje is rond, het maakt niet zoveel uit waar je dan begint.

En kijk, daar stond 'mijn bloem', ze wilde er nog iets aan veranderen, zei ze maar ik vind hem mooi zo en nu hangt hij hier in de gang. Leuk! Gelijk een stuk vrolijker. Wel met de boodschap dat als ik hem niet meer ophang ze hem weer terug wil hebben, dat is een familietrekje, wij hechten aan onze geschapen kunstwerken.

Ria Dinsdag 21 Juni 2016 at 7:10 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Het lijkt wel april, want het weer doet wat het wil…

Sjoerd, (URL) - 21-06-’16 22:12
Thérèse

het is toch echt verschrikkelijk het weer. leuk dat schilderij van Janny voor jou. en natuurlijk hecht je aan je kunstwerken, doe ik ook wel.

Thérèse, (URL) - 21-06-’16 22:53
Renesmurf

Ja, en gelijk heeft ze, geniet er maar fijn van! Het is nu zomer, nu mag het wel ophouden met regen.

Renesmurf, (URL) - 21-06-’16 23:48
Jan K. alias Afanja

Hoe extremer het weer, hoe moeilijker de exacte voorspelling ervan door de weerman.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-06-’16 13:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.