Zomers

'..en als je dan niets hebt, dan doe je maar een foto van je hond' sprak ze vrolijk, toen ze zei dat ik gewoon door moest loggen. Nou dat heb ik onthouden.

We maaiden weer gras op Scharendijke en knipten wat overhangende takken weg. De slang in de vijver om bij te vullen. Joop is net de kraan weer uit wezen zetten.

Daarna even naar de Plus, ik doe nu daar nog maar boodschappen als we toch in Scharendijke moeten zijn. Het is er erg druk zeker nu in de vakantieperiode, ik zie ook heel veel nieuw personeel. Ik weet niet of ik als ons huis verkocht is ook nog die kant op ga. Zierikzee is toch een stukje dichterbij.

Maar voorlopig is het nog niet zover. Wel meerdere belangstellenden gelukkig, dus we wachten het 'rustig' af.

Te warm om te wandelen vonden Didi en ik. Wij scharrelden hier in de tuin, daar kan ik mezelf ook best bezig houden hoor en heerlijk schaduw van de boom. Joop deed wel een rondje.

Didi en ik reden naar Bommenede vanavond om even een duik te nemen, Didi tenminste... en daar maakte ik wat foto's van.

Ria Maandag 18 Juli 2016 at 8:26 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Een hond en water, heerlijk toch… tenminste als het schoon water is.

Sjoerd, (URL) - 18-07-’16 21:48
Thérèse

Leuke foto’s van Didi kunnen we nooit genoeg krijgen. Wat zwemt hij grappig met de staart omhoog.

Thérèse, (URL) - 18-07-’16 22:17
Margo

Ik denk dat het daar ondiep is en ze loopt, Ria? Ja honden en kattenfoto’s zijn altijd goed. Vooral van Didi natuurlijk! :-)

Margo, (URL) - 18-07-’16 23:29
ria

Jä op de foto’s loopt ze wel maar ze heeft wel gezwommen hoor.

ria, - 18-07-’16 23:35
Jan K. alias Afanja

Dat lijkt me een heerlijke plek voor mens en dier met dit weer.
Ik zoek hier in de tuin de schaduw op, daar is het nu nog goed uit te houden, zeker als er zoals vanmiddag ook nog eens wat vlinders rond fladderen, voordat ze hier en daar wat komen snoepen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-07-’16 23:39
John

Aan het water is het altijd toch nog net wat koeler. Heerlijk leven hier in Zeeland, en ik vind ook dat je gewoon door moet gaan met loggen.

John, (URL) - 19-07-’16 08:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.