Verfrissend

Er is altijd wel een schaduwplek gelukkig en 's middags verandert het plaatsje voor een paar uur in een lommerrijk pleintje, ik ben nog steeds heel blij met de boom van de buren.

Warm is het overal wel en wandelen doen we nu zeker maar niet. Vanavond wilden we weer gaan zwemmen, dat was erg fijn gisteravond, maar er vonden een paar paardenliefhebbers het nodig ook te komen zwemmen, dat viel even tegen want nu durfde ik haar net als andere hondenbaasjes niet los te doen. Zodoende heb ik haar thuis maar even nat gemaakt.

Ik heb inmiddels wel weer een buitendouche, heerlijk! Het water in de slang warmt op en zo langzamerhand wordt het steeds kouder. Erg verfrissend!

Je moet natuurlijk net als onder de gewone douche wel je bril afzetten.

Ria Dinsdag 19 Juli 2016 at 7:51 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Thérèse

Slim die buitendouche. En je bent al weer aan het volgende handwerk bezig, zie ik. Ik ben opeens helemaal ermee gestopt, maar ja, je kunt ook niet alles tegelijk, ik niet tenminste.

Thérèse, (URL) - 19-07-’16 20:40
Ina

Lekker zo’n buitendouche!!!!!

Ina, - 19-07-’16 20:48
ria

Dit wordt een rood gordijntje voor de voordeur, ik vind het (off)witte te wit. Joop zei dat ik het ook kon verven, maar ja nu heb ik weer iets te doen..

ria, (URL) - 19-07-’16 20:50
Sjoerd

Met dit weer is zo’n douche ideaal…

Sjoerd, (URL) - 20-07-’16 07:54
John

Heerlijk Ria, dat koud douchen. Een buitendouche hebben we dan niet, maar ik ga het er eens over hebben met de baas als ze terug is.

John, (URL) - 20-07-’16 08:40
ria

Er zijn van Gardena ook douches te koop, die komt er bij ons ook wel weer, je hebt dan wel alleen koud, maar als de slang opgewarmd is ook lekker even wennen en dan daarna vanzelf koud :-D

ria, (URL) - 20-07-’16 10:17
Jan K. alias Afanja

Zo’n buitendouche is goud waard met dit weer!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-07-’16 20:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.