Ritme

Doordat ik Didi meer uit moet laten zijn de dagen toch anders. Ik drink altijd eerst een kop thee met een banaan en als die nog maar goed en wel op zijn vindt ze het toch tijd worden om even naar buiten te gaan. Als het lekker is doen we dan ineens weleens een rondje, maar meestal een stukje op of onder deze of gene dijk.

Weer thuis is het dan tijd voor koffie en brood, ik loop dan nog steeds lekker met mijn ochtendhaar en kleren, er heeft nog niemand iets van gezegd dus ik denk wel dat het kan, de overbuurvrouw loopt ook lekker in haar oranje ochtenjas zag ik laatst en die woont hier al jaaaren.

Daarna doe ik dan eens iets, of niets en dan kan het zomaar ineens een paar uur later zijn, of niet... en dan is het tijd voor de douche en dan daarna wandelen we een groot rondje. Vandaag haalde ik groente op Noordgouwe.

Een heerlijk bloemkooltje en een komkommer van Zeeuwse bodem en dat proef je!

Heerlijk wandelweer vandaag!

Joop monteerde de Velux hor of deed eigenlijk een poging want het is nog niet goed, maar de oplossing is er al en natuurlijk komt ook dat weer goed.

En nu zometeen nog even een plasje links- of rechtsom en dan hebben we het wel weer gehad voor vandaag.

Ria Donderdag 04 Augustus 2016 at 6:36 pm | | Standaard

vier reacties

Thérèse

Schilderachtig die witte huisjes op de bovenste foto. Het was zeker weer eens mooi weer.

Thérèse, (URL) - 04-08-’16 20:00
Sjoerd

Ieder voordeel heb natuurlijk ook zijn nadeel…

Sjoerd, (URL) - 04-08-’16 22:15
hanscke

Het is dus wel even schurken en proberen om het juiste ritme in de dag te krijgen. Ook wel weer leuk. Je ven t je dan opeens wel veel meer bewust van dingen, totdat de gewoonte ingeslepen is. Dan sta je er meestal niet meer bij stil.

hanscke, (URL) - 05-08-’16 22:33
John

Hier zoveel mogelijk Zeeuwse producten. Dat proef je zeker!

John, (URL) - 06-08-’16 09:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.