Spitfire and ice

Lekker op tijd een rondje Bommenede vanmorgen, er stond nog een heerlijk verfrissend briesje en Didi kon zodoende even haar buik nat maken bij het haventje.

Daarna even naar Scharendijke om het gras te maaien, pruimen te plukken en een paar boodschappen te doen. We deden dat met de Spit omdat onze gele rakker naar de garage was en omdat we er nu toch in zaten deden we ook gelijk maar een rondje Schouwen en scoorden een ijsje in de Westhoek.

Het lijkt toch al wat rustiger, of iedereen lag op het strand, dat kan natuurlijk ook.

En kijk eens wat een leuke huisgenootjes we hebben tegenwoordig, deze is maar klein en zat in een moeilijk hoekje, ik vind het een schatje, mooi kleurtje ook, zo'n trui wil ik wel.

Nu heb ik weer een hele schaal met pruimen, het grootste deel is klein en wat zuur, ik denk toch dat ik nog maar een paar flessen brandewijn ga halen en een paar weckflessen, het staat leuk en is erg lekker, ik heb nu nog van twee jaar geleden te staan en doe af en toe een glaasje, eigenlijk vind ik het te zoet en zal er deze keer minder suiker bij doen. Iemand richtlijnen? Wijn ga ik niet aan beginnen, daarvoor moet je speciale dingen aanschaffen en het is toch de laatste keer.

Ria Donderdag 25 Augustus 2016 at 6:38 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Mooie foto’s weer.

Pruimentaart, pruimenjam en mjam… hartige pruimenchutney.

Thérèse, (URL) - 25-08-’16 20:10
ria

receptje bij graag

ria, (URL) - 25-08-’16 21:00
Sjoerd

http://www.smulweb.nl/recepten/1368147/P.., kun je meteen aan de slag….

Sjoerd, (URL) - 25-08-’16 21:03
Thérèse

Volgens Hans is dit een Roesje, deze vlinder.
En al die recepten staan gewoon in een kookboek, joh!

Thérèse, (URL) - 25-08-’16 21:35
Wieneke

Heb eens heel goed naar jouw nachtvlinder gekeken, maar nee…….. de mijne heeft toch vier witte verfspatjes op zijn vleugels.

Wieneke, (URL) - 26-08-’16 09:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.