Schuivers

Onze stoelen gleden nog voor geen meter op de ruwe stenen vloer en als de viltjes een paar keer achter een voeg waren blijven haken waren ze eraf.

Tot ik gisteren voorbij Paauwe liep en bedacht dat ik daar weleens binnen zou kunnen lopen en nu heb ik toch prachtige glijders onder de stoelpoten! Niet dat je met gemak van de ene kant van de kamer naar de andere glijdt, maar het schuift en dat is fijn! Deze zitten met een schroef in de poten, knappe voeg die ze eraf krijgt.

Op weg naar huis kwam ik mijn oude schoolmeester tegen, die hier ook nog steeds woont. We maakten een praatje en hij leest àlles zei hij. Ik vroeg of ik niet al teveel taalfouten maakte, ik heb het tenslotte allemaal van hem geleerd, maar hij zag er niet één zei hij, nou dat is toch mooi meegenomen!

Het ziet ernaar uit dat het nu eindelijk gaat gebeuren, tergend langzaam kleurt het puntje paars.

Ria Dinsdag 06 September 2016 at 7:02 pm | | Standaard

twee reacties

Wieneke

Je maakt inderdaad niet veel fouten, maar als je nieuwschierig schrijft, dan valt mij dat altijd weer op. Beroepsdeformatie, denk ik. Het is niet belangrijk, hoor, maar het gaat er nu even over, he? :-)

Wieneke, (URL) - 07-09-’16 09:37
ria

Lol ja ik vind het ook geen gezicht met 2 g s

ria, (URL) - 07-09-’16 16:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.