Zeebries

Gisteravond nog een fijn avondwandelingetje gemaakt en nog even gezwommen bij Bommenede. Je ziet het op de foto niet goed, maar daar zwemmen nog best veel hoofden aan de overkant. Dat deed me aan vroeger denken, hoe we op warme zomeravonden met z'n allen op het Veer gingen zwemmen.

Gelukkig was het vandaag lang niet meer zo heet als gisteren, na de middag stak er een lekker briesje op. Misschien lag het gisteren ook wel een beetje aan mij hoor, ik had maandagavond als een gek zitten breien, ja je leest het goed BREIEN. Ik dacht als ik nu even die 22 naalden doe dan ben ik bij de armsgaten, dat schiet dan al lekker op. Ik deed het ook wel, maar iets te krampachtig, of ik zat misschien niet goed, dus mijn rug was ook weer behoorlijk opstandig gisteren, ik kon bijna niets en dat met die hitte...

Vandaag waren we op Scharendijke om de boel wat op te ruimen, wilde uitschieters afknippen, beetje heermoes trekken. De pruimen zijn op gelukkig. Rug nog niet veel beter, maar ja nu weer tuinieren...

Ria Woensdag 14 September 2016 at 7:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Ja, breien, het kan en men vindt het leuk. Het is snikheet, maar het ergste hebben we nu gehad, geloof ik. Hopelijk valt de herfst dadelijk niet meteen al te zwaar.

Renesmurf, (URL) - 14-09-’16 22:00
Sjoerd

Heerlijk dat weer, mijn mooiste vakantie ooit…

Sjoerd, (URL) - 14-09-’16 22:19
John

Dat briesje van zee viel mij ook op wat later in de middag. Heerlijk. Breien moet je doen met slecht weer.

John, (URL) - 15-09-’16 13:31
hanscke

Ach, ik vind het jammer dat er een einde komt aan dit fantastische weer. Eerst 10 dagen Doorwerth, toen even op adem kunnen komen en daarna twee weken thuis het prachtigste weer van de wereld met een adempauze in het weekend. Het was voor mij echt genieten.

hanscke, (URL) - 15-09-’16 22:00
ria

Ik vind het niet lekker hoor voel me net een gebakken eitje.

ria, - 15-09-’16 23:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.