Op spanning

Nu het zulk lekker rustig nazomerweer is vind ik het heerlijk om 's morgens gelijk een rondje te doen, nog ongewassen met slaaphaar, niemand die er iets van zegt en dan 's avonds nog een flink rondje inmiddels wel gewassen.

's Morgens na het wandelen doe ik de laatste weken een paar yoga oefeningetjes, dat deed ik vroeger ooit ook eens een tijdje en om nu te zorgen dat ik niet al te veel in verval raak ben ik maar weer begonnen en dat voelt goed. Een paar zonnegroeten en dan nog wat dingen, ik doe ook maar wat hoor,  gewoon om wat soepel te blijven want voordat je het weet kun je niet meer voor of achteruit en dat moeten we niet hebben natuurlijk.

Verder scharrelen we maar wat, het blijft toch een beetje spannend ook met de verkoop van het huis en daar ben je dan toch mee bezig.

Vanmiddag nog een emmer uien gesprokkeld, daar kan ik voorlopig wel mee vooruit.

Voor Joop is ook het vergaderseizoen weer begonnen, heerlijk een avondje rust! Niet dat Joop zoveel lawaai maakt maar de tv wel, hij heeft zijn gehoorapparaten ook weer aan de wilgen gehangen want toen ik vorige week met iemand stond te praten verstond hij er niets van, dus waarom zou je ze dan nog in doen...

Ria Dinsdag 20 September 2016 at 6:56 pm | | Standaard

zeven reacties

sil

Yoga,… goed bezig mam

sil, - 20-09-’16 20:22
Thérèse

Wat goed Ria, twee rondjes wandelen. Zal Didi wel fijn vinden.

Thérèse, (URL) - 20-09-’16 22:06
Sjoerd

Dat horen moet bij mij ook beter kunnen volgens mijn vrouw…

Sjoerd, (URL) - 20-09-’16 22:29
John

Je lichaam een beetje in conditie houden kan inderdaad geen kwaad. En yoga schijnt redelijk goed te werken hoorde ik pas.

John, (URL) - 21-09-’16 08:45
Karel

Waar vind je zo’n emmer uien?

Karel, - 22-09-’16 14:51
KlaasVaakKnaltVaakRaak

Wat voor soort uien?

KlaasVaakKnaltVaakRaak, - 22-09-’16 14:56
ria

Ben je het er niet mee eens Karel? Heb ik me misdragen? Zeg het dan maar gewoon hoor, in plaats van stuffe vragen te stellen. En dat geldt natuurlijk ook voor Klaas Gaap.

ria, (URL) - 22-09-’16 17:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.