Idioot

Als het pas gezaaid is en gaat groeien is het vaak lelijk met kale plekken langs de sloot en de dam, daar groeit het dan gewoon niet goed.

Maar als het dan eenmaal een volgroeide mooie lap is die gemaaid wordt, dan kan het er toch ineens weleens leuk uit zien, vooral als de lucht ook een beetje meedoet.

Koeienvoer, maar als ze nog een beetje klein zijn ook best lekker onder het wandelen.

Ik deed voor het eerst mijn wandelschoenen weer eens aan. Te groot gekocht en ze kraakten en piepten nu ook al, dat wandelt niet fijn. Ik heb er al een keer nieuwe hakken onder laten zetten, die zijn versleten en ik vond het eigenlijk tijd voor wat nieuws. En om de fout van te groot of te klein, te breed of te smal te voorkomen ging ik naar de winkel. Eerst zocht ik sokken uit want die had ik toch nodig... waar die dingen toch blijven.... en toen begonnen we aan de schoenen. Ik was geen makkelijke klant.

Maar niets was teveel, ik werd prima geholpen. Geen zware leren dingen, maar gewoon lekker lichte schoenen.

Nu de rest van de maand maar weer zuinig aan. Onze tweede serieuze koper heeft ook weer afgehaakt, de gemeente werkt ook niet erg mee, regeltjes, regeltjes, regeltjes. Een designer heeft nu eenmaal geen grote schuur nodig, dus dan ga je hem ook niet bouwen.

Er zijn nog wel wat belangstellenden maar die hebben dan ook weer een huis te verkopen of ze willen de veel te dure buurloods erbij, dat schiet niet op. Een bordje 'te koop' aan je hek hangen en een idiote prijs vragen is geen kunst, dan wil je gewoon niet verkopen.

Ons huis is dus nog gewoon te koop.

Een fijn huis, een ruim huis, alles gelijkvloers, dat mis ik wel een beetje. Niet veel kamers, maar ook het huis kan worden uitgebreid.

Een grote tuin met voldoende ruimte voor de benodigde extra bedrijfsruimte...

Mogelijkheden zat op een fantastische plek!

Ria Vrijdag 30 September 2016 at 7:09 pm | | Standaard

zeven reacties

Thérèse

Ach wat jammer Ria.
Ik hoorde van iemand in Brabant dat de maisoogst slecht was dit jaar, eerst een koud voorjaar en toen veel regen. Enfin, jij hebt wel wat anders aan je hoofd.

Thérèse, (URL) - 30-09-’16 20:32
ria

Valt wel mee hoor Therese, maar het zou zo leuk zijn hè, dan zijn we er maar vanaf.

ria, (URL) - 30-09-’16 20:56
Thérèse

Ja natuurlijk.

Thérèse, (URL) - 30-09-’16 21:18
ria

Kan ik nog een paar schoenen kopen, maar daar word ik echt iet gelukkiger van hoor ;-)

ria, (URL) - 30-09-’16 21:39
Renesmurf

Ja, goed schoeisel is een noodzaak, en dan kan je weer even voort.
Drie maal is scheepsrecht, denk ik zo.

Renesmurf, (URL) - 30-09-’16 22:07
Sjoerd

Jammer dat de verkoop zo moeizaam gaat…

Sjoerd, (URL) - 30-09-’16 23:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.