Met zonder

Nieuw breiwerkje op de pennen van heel oude wol die ik al jaren bewaar, ik ga het nu maar eens opmaken. Ik ben benieuwd hoever ik kom, want ik zie nu al dat er niet genoeg is voor een hele trui. Misschien iets zonder mouwen.

Ik zag laatst een duitse mevrouw lopen (dat zag ik aan haar nummerbord...) en die had een spencer aan, of slipover, hoe je het noemen wilt, meer een mannending eigenlijk maar ik vond het leuk en het stond haar goed, het zag er behaaglijk uit. Zoiets zal het dus wel worden waarschijnlijk. Wordt vervolgd.

Lekker gewandeld vanmiddag, het bleef droog en ik vond een rondje van op de kop af 9 km. Echt dat je zegt, het is mooi weer ik ga een stukje verder. Op mijn nieuwe schoenen natuurlijk, geen centje pijn.

Onderweg kwam ik deze knappe koeien tegen.

Ik ben nog steeds niet gewend aan mijn gekantelde laptopscherm wat de foto's betreft, een fractie grotere of kleinere hoek en je foto ziet er alweer heel anders uit, nu ja we tobben vrolijk verder, het komt wel goed.

Ria Maandag 03 Oktober 2016 at 6:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

marlies

hebben alle Duitse dames nummerborden? nooit opgevallen.

marlies, - 03-10-’16 21:11
Sjoerd

Haha, een wandelende dame met een nummerbord… een Duits nog wel…

Sjoerd, (URL) - 03-10-’16 21:22
ria

Haha, ja hier lopen ze er al jaren mee hoor, makkelijk teherkennen zo :-D

ria, (URL) - 03-10-’16 21:51
hanscke

Zo weer helemaal bij. Mooie trui heb je gebreid, staat haar goed. Mijn breiwerk schiet maar niet op. Te veel om handen. Nog twee drukke weken en dan hoop ik de rest van het jaar het wat rustiger te hebben. Zo niet, dan ga ik volgend jaar snijden in mijn bezigheden.

hanscke, (URL) - 03-10-’16 22:29
Thérèse

Ik heb ook eens een dingetje gebreid zonder mouwen maar dan voor met een rits (knopen kan ook natuurlijk); vond ik net minder mannelijk. Misschien een idee?

Mooie koeien.

Thérèse, (URL) - 03-10-’16 22:50
Renesmurf

Alles went, ha, zelfs een spencer. Moet kunnen, en op is op.

Renesmurf, (URL) - 03-10-’16 23:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.