Stekelig

Mijn restjestrui vordert aardig en ik was toe aan een kleurtje erbij dus ging ik even bij Ans langs. Dat leverde niets op, ik kon niets vinden, gelukkig had ik nog een trui die ook van die wol gebreid is, dus daar trek ik nu de mouwen maar van uit, ik droeg hem toch zelden en misschien hou ik zo nog een spencer over.

Ik ben geloof ik een beetje prikkelbaar, kan niet veel hebben, ergernisjes, er moèt zoveel en ik kom bijna niet aan... ja aan wat eigenlijk... toe.

Heerlijk weer weer vandaag, dus daar ligt het niet aan, lekker gewandeld ook, borsten door de keuring, het kan niet op allemaal.

Van de 'appeltjesmetplekjes' van Martin bakte ik een lekkere appeltaart, net op tijd uit de oven...

Deegtips van Aargh per mail gekregen 20-02-2007 en het was prima, plakte niet en rolde prima uit.

en we aten pasta uit een bakje op de bank, het nieuws was net afgelopen.

Ria Dinsdag 11 Oktober 2016 at 8:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Irene

Gefeliciteerd met de goedkeuring en die appeltaart ziet er ook prima uit. Ieder mens heeft recht op af en toe wat stekeligheid vind ik.

Irene, (URL) - 11-10-’16 22:02
ria

Ja hè, vind ik eigenlijk ook.

ria, (URL) - 11-10-’16 23:06
Thérèse

Natuurlijk mag dat Ria. Als je het maar afwisselt met een goed humeur. En je hebt een heerlijke appeltaart gebakken. Dus je komt best ergens aan toe.

Thérèse, (URL) - 11-10-’16 23:32
Thérèse

Wat handig die ragebol zo opgehangen!

Thérèse, (URL) - 11-10-’16 23:33
Sjoerd

Yammie, appeltaart…

Sjoerd, (URL) - 12-10-’16 07:45
aargh

Hahaha fantastisch, geen idee dat dat alweer zo lang geleden was. Ik weet nog wel dat we erover gemaild hadden maar ik heb geen idee meer wat ik toen voor tips gaf. Normaal gebruik ik geen recepten, alleen basisverhoudingen. Toevallig heb ik verleden week ook weer eens een appeltaart gebakken maar nu heb ik een deel van de bloem vervangen door restjes havermeel en boekweitmeel, met nog wat anijs en koriander(zaad) erdoor. Zeer aan te bevelen! Maar deze ziet er ook weer prima uit!

aargh, (URL) - 12-10-’16 19:12
ria

Beetje te lang in de oven maar hij is heerlijk hoor. Volgende keer iets minder warm en wat langer.

ria, (URL) - 12-10-’16 19:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.