Horrorhor

'Hop' zei Joop, we nemen een hor, beestjes horen buiten.

Maar dat was even een beetje te eenvoudig gedacht. Het bestelde hor kwam, Joop raapte moed en toen het eenmaal zat, liep het niet, de boel was scheef, paste niet. Kortom daar moest een timmerman aan te pas komen en die hebben vakantie en niet erg veel tijd, het was een vulkwarweitje misschien, maar een week of twee geleden is het gebeurd, de latjes zaten maar ja toen moest Joop weer op zoek naar nieuwe moed...

en vanmorgen opeens was het er.

Toen moest ik eerst weer even met plamuur en verf aan de gang, maar het lukte hoor... wel niet dat je zegt hupsekee, nee het touwtje schoot terug en nog een paar dingen maar met hulp van de horrenhulplijn kwam het allemaal voor elkaar.

Eigenlijk zie je er niets van, want horren zijn als het goed is onzichtbaar, maar die stang bovenin daar zit het aan vast.

Terwijl Joop met de horrorlijn in de weer was deden Didi en ik gewoon een rondje en bijna thuis was er de groenteboerbel, dat kwam goed uit want ik had geen zin in de spruitjes die ik nog had. De groentewagen stopte bij Jan voor de deur.

Nu had Didi al een keer eerder een varkensoor van hem gehad en nee, dat vergeet ze niet natuurlijk. Hoe recht en hoe netjes kan je zitten.

en dan geeft hij het aan het vrouwtje... netjes in een plastic zakje

Maar het kwam goed hoor, ze mocht af en toe ruiken er verloor het geen moment uit het oog.

Ria Maandag 17 Oktober 2016 at 6:53 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , , , , ,

zeven reacties

Margo

Dat is toch een Velux dakraam, daar zijn speciale horren voor. Maar die had Joop natuurlijk wel besteld. Lekker een groenteman aan de deur, we moeten dat gewoon weer terugeisen, groente, zuivel en andere dingen aan de deur. Wij krijgen alleen eitjes aan de deur.

Margo, (URL) - 17-10-’16 19:59
ria

Ja is een speciaal velux hor hoor :-)

ria, (URL) - 17-10-’16 20:11
Sjoerd

Dat is natuurlijk wel zo lekker, een groenteman voor de deur. Helaas zijn we overdag aan het werken, veel nut heeft het hier dus niet.

Sjoerd, (URL) - 17-10-’16 21:25
Thérèse

Zit de hor nu definitief? En die Didi zal blij zijn met zo’n buurman. Voor een varkensoor doe je veel natuurlijk. Groot gelijk Didi!

Thérèse, (URL) - 17-10-’16 21:30
ria

Ja definitief netjes.

ria, - 17-10-’16 23:12
Renesmurf

Ik heb ook hor, maar dan voor mijn balkondeur, dat zit recht en dat is zeer makkelijk zelf aan te leggen. En dieren zijn prachtig, meestal!

Renesmurf, (URL) - 17-10-’16 23:55
hanscke

Didi heeft het daar maar goed. Weer helemaal bij gelezen. Mooie blauwe trui, maar had je niet al zoiets?

hanscke, (URL) - 18-10-’16 17:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.