Mot

Indrukwekkende buienluchten vandaag, maar met behulp van buienradar en een beetje naar de lucht kijken, toch een bijna droog rondje kunnen doen.

Verder zaten we lekker binnen en ik deed de was, die hangt nu onder het afdakje.

Ik begon met het tasje van de krimpwol die geen krimpwol blijkt te zijn, die is er niet meer, tenminste Ans heeft het niet meer. Het wordt dus een gewoon gebreid tasje, ook leuk.

Eind van de middag wilde ik nog even een stukje met Didi de Bermweg in en bij het dichttrekken van de deur schoot de riem uit mijn handen, het buurhondje kwam net om de hoek. Ze hadden al eerder mot samen. Niet leuk natuurlijk. Gelukkig had ik ze snel uit elkaar, maar goedkomen tussen die twee doet het denk ik niet meer.

Ria Donderdag 20 Oktober 2016 at 5:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Thérèse

Hè wat jammer van die ruzie tussen de twee honden. En een heel aparte lucht; snel met je camera vastgelegd.

Thérèse, (URL) - 20-10-’16 19:12
Jan K. alias Afanja

Ook hier in het noorden hadden we vanmorgen akelig donkere luchten, maar gelukkig brak de lucht aan het begin van de middag open, zodat ik nog even een fijn fotokuiertje heb kunnen maken in het Weinterper Skar. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-10-’16 21:35
Renesmurf

Nee, dat wordt uitvechten tot er een winnaar is, maar beter nog helemaal niet vechten, en liever ook geen regen meer, het was een vervelende dag vandaag.

Renesmurf, (URL) - 20-10-’16 22:49
Sjoerd

Ik heb niet veel van het weer meegekregen, ik heb de hele dag binnen gezeten.

Sjoerd, (URL) - 21-10-’16 07:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.