Geduld

De herfst met bijbehorende kleuren duurt nog wel even, het is zeker met zon of mist erbij prachtig overal.

Ik was even op Scharendijke om te zien of alles nog een beetje in orde was, Joop doet dat meestal maar een vrouw kijkt toch weer anders, dus sinds lang was ik weer eens binnen. Het ruikt lekker naar hout als je binnenkomt, dat wat ik zelf niet meer rook ruik ik nu weer wel.

Alles was nog goed, niet al teveel dode beesten en spinnewebben dus ik hoefde weinig te doen. De tuin was ook mooi herfstig.

En nee, ik wil niet meer terug ...

Miriam kreeg vandaag de sleutel van haar nieuwe stek en Joop hing alvast wat lampen op. Intussen had ik ook mijn laatste rolgordijn binnen gekregen voor het kamertje aan de voorkant, dus dat kon dan mooi daarna opgehangen worden... het hangt we leven nog en op een boortje na is er niets gebroken, verder zeg ik maar niets.

Joop komt zuchtend uit bed en gaat er zuchtend weer naar toe, het valt niet mee allemaal, maar als geduld noten is dan hebben we nog zoveel ...

Ze zijn heerlijk Kees, zoveel zal ik er wel nooit meer aan mijn boompje hebben.

Ria Woensdag 26 Oktober 2016 at 5:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Margo

Wat een mooi plaatje die boven de walnoten! Ik een er maar moeilijk aan, de kou ineens.

Margo, (URL) - 26-10-’16 19:19
Thérèse

Prachtig mooie foto’s Ria. En sterkte voor Joop!

Thérèse, (URL) - 26-10-’16 19:56
Sjoerd

Met mooi weer is de herfst ook op zijn mooist. Walnoten moet in deze week ook nog even zien te regelen.

Sjoerd, (URL) - 26-10-’16 20:57
Renesmurf

Het is toch bijzonder om daar te zijn waar je zo lang gewoond hebt en elke hoek zo goed kent. Nu wachtend op nieuwe bewoners, en die komen, eens.

Renesmurf, (URL) - 26-10-’16 21:57
Jan K. alias Afanja

Het viel mij vandaag op, dat de bladeren aan veel bomen hier in de wijk in een paar dagen enorm zijn verkleurd. Straks één stormpje, dan zijn de bomen weer goeddeels kaal. Maar daabij hoeft het niet meteen weer zo hard te stormen als drie jaar geleden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-10-’16 16:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.