Huis en tuin

Mijn muis was overleden vanmorgen, dat kan de batterij zijn natuurlijk maar ik nam ook gelijk maar een nieuwe mee en dat was maar goed ook, want toen de nieuwe batterij erin zat deed hij het nog niet.

Ik deed ook wat aan de verlichting want wit licht vind ik niet mooi en zeker nu de lampen weer meer aan gaat valt dat steeds op. Joop ziet zulke dingen niet eens.

Verder kwam ik leuke stoelkussentjes tegen, de vorige waren al flink geslonken en donkerbruin, deze zijn weer lekker dik en licht.

En zo ben ik toch steeds nog bezig dingen wat aan te passen of gewoon een beetje zoeken wat leuker is en nu ook boven het laatste kamertje wat gezelliger te maken zodat ik daar komende winter weer wat kan fröbelen.

Het bovenste cyclaampje is al van vorig jaar, er komen allemaal nieuwe kleintjes bij en begint nu ook te bloeien net als de Helleborus, leuk!

Vanavond aten we een hapje bij Salud. Eerst gezellig even aan de bar, het is toch leuk weer even oude dorpsgenoten te zien. Ik at daarna heerlijke tongetjes, Joop ging voor de hertenbiefstuk, wilde winterkost.

Ria Vrijdag 28 Oktober 2016 at 5:23 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Alles is mij duidelijk alleen dat verhaal van de muis snap ik niks van. Maar geeft niet, hoor Ria.

Thérèse, (URL) - 28-10-’16 22:27
ria

Je komt gewoon te vaak in Artis :-D

ria, - 28-10-’16 22:33
Renesmurf

Ik heb een muis met staart. Alles bekabeld hier, niks draadloos, alleen het internet wel.

Renesmurf, (URL) - 28-10-’16 23:21
Sjoerd

Die muisjes willen inderdaad wel eens de geest geven. Wij hebben hier een kat die er wel eens mee speelt. Dan vind je de muis in onderdelen op de grond…

Sjoerd, (URL) - 29-10-’16 08:18
Jan K. alias Afanja

Ik heb op een heel andere manier last van muizen. Sinds kort is onze bijkeuken nogal in trek bij dat gespuis. Daarom heb ik op dierendag een kooitje gekocht, waar ik ze levend in kan vangen. Ik heb er sindsdien al 3 gevangen en in de natuur uitgezet. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-10-’16 15:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.