Warm en oud

'Er zit wat slijm op uw jas' zei ze nadat onze honden voor het eerst eens even los gespeeld hadden. 'Je mag wel jij zeggen hoor' zei ik nog, ik weet niet of het over kwam.

Het was 26 graden toen we beneden kwamen vanmorgen, er was al iets met de cv ketel, maar we dachten dat het opgelost was met een nieuw onderdeel, dat bleek dus niet het geval en we hebben eerst de deuren maar eens open gegooid, het lijkt buiten toch ook nog steeds zomer.

'Lekker pepernootjes!' dacht Joop, al vond hij het wel raar dat ze in de garage lagen. Het zal de tijd van het jaar wel zijn, want Didi krijgt toch echt het hele jaar door dezelfde brokjes te eten.

We begonnen na de ochtendrituelen met het overbrengen van het bed van Miriam. Zelf was ze alweer druk in de weer met het laminaat in de kamer, boven was klaar dus het bed kon op z'n plek.

Daarna wandelden we heerlijk door de polder in ons t-shirt, ook best nog behoorlijk warm.

Geen boot meer te bekennen in Bommenede.

Daarna verhuisden we nog een karretje met spullen zodat ze kan zitten en tv kijken, want een moment van rust is wel belangrijk na een dag hard werken. Het wordt leuk! We zijn erg blij voor haar, het is een heerlijk plekje.

En toen ik omviel bij het uitladen kwam er iemand met,  'gaat het mevrouw?' Ik word oud geloof ik, of zou het met de haarlengte te maken hebben...

Ria Maandag 31 Oktober 2016 at 7:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

zes reacties

joke

Hahaha die Joop…

joke, - 31-10-’16 20:01
ria

Ja, ouwe snoeperd eej ;-)

ria, (URL) - 31-10-’16 20:04
joke

Altijd al geweest…;))

joke, - 31-10-’16 20:05
Sjoerd

Moet die arme Joop het alweer ontgelden hier…

Sjoerd, (URL) - 31-10-’16 22:24
Renesmurf

Als de mensen maar vriendelijk zijn, elke mevrouw is voor mij ook een mevrouw. En het weer is nog steeds prima. Gelukkig.

Renesmurf, (URL) - 31-10-’16 23:41
Jan K. alias Afanja

Poe hee … 26 graden is wat veel van het goeie, hopelijk lukt het om het euvel snel te verhelpen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-11-’16 15:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.