Klikken en schuiven

Hoe grijs kan het zijn zo rond negen uur 's morgens.

Nou zoiets... niet erg koud en droog, best lekker eigenlijk!

Vanmiddag wandelden we samen een rondje, alweer vroeg maar Joop had op buienradar gekeken en de komende twee uur zou het droog zijn, dat was ook zo.

Tussendoor kleurde ik en Joop speelde Candy Crush, we zaten naast elkaar en op potloodgeschuif van mij en muisgeklik en gezucht en gekuch van Joop na hoor je dan verder niets. Ik probeerde een tijdje de radio maar daar word je niet goed van de reclame en we gingen toen ook alweer wandelen, morgen eens een andere zender proberen. Waar luisteren jullie naar?

Tekening is klaar, een heel vol  A3 vel weer.

Ria Dinsdag 15 November 2016 at 7:08 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

negen reacties

Irene

Naar niets. Geen geluid hier dan het tikken op mijn toetsenbord.

Irene, (URL) - 15-11-’16 20:18
Margo

Groot dus! Mooi, het heelal zie ik. Wij hebben momenteel een Duitse zender op de radio. We luisterden naar Evergreen top 1000 (normaal staat de radio hier nooit aan) en toen dat over was hadden we een beetje heimwee naar al die leuke ouwe nummers. Het was zo stil ineens in huis. Toen gingen we kijken welke zender leuke muziek had en zo weinig mogelijk ge-o-h. En via een Belgische zender en een Franse kwamen we op de Duitse uit.

Margo, (URL) - 15-11-’16 20:23
truus

ik luister het liefst naar de stilte, af en toe kan dat, als alle bladblazers uitgeblazen zijn, en ik alleen nog maar het omslaan van de bladzijden uit mijn boek hoor.

truus, - 15-11-’16 20:51
Jeanne

Het lijkt de zon wel die we misten in het grijze landschap. Mooi! Als het aan mij ligt is het stil in huis. Mijn man luistert graag klassieke muziek, vaak via cd’s.

Jeanne, (URL) - 15-11-’16 20:55
ria

@Irene en Truus: ja hier ook meestal, maar soms werkt dat op mijn zenuwen zoals vandaag.

@Margo: ja erg groot om helemaal in te kleuren in het echt is hij ook veel mooier, de kleuren kloppen niet. Ik ga morgen ook eens zoeken, als het nog regent tenminste ;-)

ria, (URL) - 15-11-’16 20:56
Renesmurf

ja, mooie tekening hoor! Hier veel regen, en geen radio tijdens mijn werk, maar savonds laat 3voor12.

Renesmurf, (URL) - 15-11-’16 22:56
Thérèse

MOOI Ria, je tekening, echt heel prachtig.
Beneden luister ik weinig radio, boven radio N.Holland of vaak CD’s met allerlei soorten muziek.

Thérèse, (URL) - 16-11-’16 01:53
Jan K. alias Afanja

Ook hier was het de afgelopen dagen uitermate grijs en druilerig. Gelukkig zit er vandaag weer wat beweging in de lucht, zodat zo en wolken elkaar weer wat meer afwisselen.
Als ik thuis ben, luister ik het liefst naar muziek uit eigen collectie op cd of vanaf een usb-stick. dan blijf ik in elk geval gevrijwaard van al dat ge-oh tussen de muziek door.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-11-’16 14:52
hanscke

Bij ons dat tegenwoordig ook een probleem. We luisterden vaak naar radio 2, maar daar word ik de laatste tijd niet goed van. Tot 10 uur eerst 538 met Edwin Evers. Daarna is het een poos muizen, en dan ‘s middags wel vaak radio Friesland. Ik mag ook Classic Fm nog wel eens op hebben staan maar daar is Gosse niet zo van gecharmeerd, dus dan wordt het gewoon een tijdje niets.

hanscke, (URL) - 21-11-’16 20:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.