Wie veegt beweegt

Ik ben nu wel een beetje klaar met al dat zaad, ik ruim het op want je moet er toch niet aan denken dat dat allemaal bomen worden. Er stonden er genoeg in het zand toen we hier kwamen, die heb ik er ook allemaal uitgetrokken. En ik ben benieuwd of er zich nu nog tussen de tegels doorwurmen.

Tot de paaltjes is van ons maar ik heb de parkeerplaatsjes van de buurvrouwen ook gelijk maar aangeveegd, één esdoorn is er één teveel ben ik inmiddels achter, morgen de voorkant van het huis, want ook daar ligt het bezaaid.

Verder lekker gewandeld, het was gewoon warm en aan het eind van de middag nog even naar de dierenwinkel in Zierikzee.

Op de terugweg ging de zon prachtig onder.

Ik ben maar even een paar keer gestopt

want ja, dat is toch te mooi om zomaar voorbij te laten gaan.

Ria Maandag 21 November 2016 at 6:54 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

acht reacties

Thérèse

Een productieve dag en even gerust voor de schoonheid. Mijn complimenten, Ria!

Thérèse, (URL) - 21-11-’16 19:27
Irene

Precies. Vegen is altijd al mijn hobby geweest, en dankzij jou is het nu zelfs een motto: ‘wie veegt beweegt’. Daar kan ik voortaan mee voor de dag komen ;-)

Irene, (URL) - 21-11-’16 19:53
marlies

irene, dat zei ik ook min of meer tegen mijn veel te dikke buurman met bladblazer. maar hij kan niet luisteren want inmiddels naast figuurlijk ook letterlijk hardhorend. ria je hebt de wereld weer een stukje ordelijker gemaakt en de mooie plaatjes van jullie zonsondergang bewijzen dat elders de zon wel degelijk heeft geschenen en stralend is onder gegaan vandaag.

marlies, - 21-11-’16 20:00
Jeanne

Je hebt meer bewogen dan ik. Ik ga morgen ook maar eens vegen!!

Jeanne, (URL) - 21-11-’16 22:11
aargh

O ja esdoorns, praat me er niet van. Er staat hier een hele rij monumentale esdoorns achter onze tuin. Ik ben altijd blij als het flink stormt in de herfst want dan vliegt een groot deel van die zaadjes over ons huis heen, een straat verder. Gisteren heb ik nog de laatste zaailingen van afgelopen jaar uitgetrokken (met een tang, ze zitten altijd meteen muurvast) voordat al het blad eraf was want daarna zie je ze niet meer. Mooie bomen maar ze houden geen maat!

aargh, (URL) - 21-11-’16 23:10
Renesmurf

ja, er is geen boom of er is wel een mens die er last van heeft, dat schijnt zo te horen.

Renesmurf, (URL) - 21-11-’16 23:30
Jan K. alias Afanja

Tot onze grote vreugde heeft de storm vrijwel alle bladeren in onze tuin tussen de struiken in de border geblazen. Daar hebben ze een prima plekje. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-11-’16 00:03
Sjoerd

Dat ziet er schoon uit. Ik ben benieuwd voor hoelang…

Sjoerd, (URL) - 22-11-’16 12:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.