Duizelingwekkend

Al een paar dagen dacht ik , o jee het lijkt wel of het er weer aankomt en ja hoor vanmorgen toen ik mijn schoenen aandeed viel ik bijna om en onderweg toen ik naar een vliegtuig wilde kijken was het ook luid en duidelijk aanwezig.

Het is nu eigenlijk best al lang geleden en ik hoop ook maar dat het snel weer weg is, niet teveel omhoog en omlaag kijken.

Ik moet ook gewoon niet teveel uit mijn evenwicht worden gebracht door allerlei zaken, regelmaat dat moet er zijn.

Ze doen hun best maar haar die oudere dames die zo nodig jong willen blijven, ik zie er het nut niet van in en gelukkig heb ik ook een oudere man, al denkt hij zelf nog van niet. Hij zit nog in de ontkenningsfase.

Natuurlijk zijn we nog niet oud, daarom zeg ik ook bewust 'ouder', maar de kwaaltjes zijn er best en dat realiseer ik me op een dag als vandaag maar al te goed.

Gelukkig scheen de zon en wandelden we een paar rondjes en scoorde ik ook nog wat flesjes Beaujolais bij Gall en Gall. Niks mis met deze dag verder hoor.

Ria Maandag 28 November 2016 at 6:07 pm | | Standaard

negen reacties

joke

Niet te veel draaien met je hoofd eej….;)

joke, - 28-11-’16 19:25
ria

Droaie gea goed ô :-D

ria, (URL) - 28-11-’16 19:29
Margo

Als ik snel met mijn hoofd beweeg ben ik het even helemaal kwijt, weet ik niet meer waar wat is. Gewoon rustig aan doen en geen gekke dingen doen, rustig aan, dan worden we 100! :-)

Margo, (URL) - 28-11-’16 19:55
hanscke

Als ik snel met mijn hoofd van richting verander krijg ik ook last van mijn evenwicht, dwz niet in evenwicht zijn en duizelig worden. Schommelen is dan ook helemaal niets meer voor mij, hoe graag ik het ook had willen doen toen de kleindochters nog in die leeftijd waren.

hanscke, (URL) - 28-11-’16 20:50
Sjoerd

Ach, laat gaan meid…

Sjoerd, (URL) - 28-11-’16 22:13
Jan K. alias Afanja

Lijkt me heel vervelend, die duizeligheid. Gelukkig is een strakblauwe lucht niet zo interessant om te bekijken, dus wat dat betreft kun je hoofd en ogen morgen nog wel wat rust gunnen. Sterkte en beterschap ermee!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-11-’16 22:22
Thérèse

Maar hopen dat het snel over is, Ria.

Thérèse, (URL) - 28-11-’16 23:15
Renesmurf

ja, pas als het weer opduikt denk je, oja, en dan ebt het weer weg, en dat het dan maar lang weg mag blijven.

Renesmurf, (URL) - 28-11-’16 23:45
marlies

ik had van de week ook zo’n weinig productieve dag waarop ik zomaar opeens dacht: “ik gedraag me echt alsof ik oud ben en dat is best prettig” en ach, zolang dat niet dagelijks gebeurt kan ik er ook best van genieten. niet teveel primeurtjes slobberen hoor, dat is niet goed voor de stabiliteit. enne, weet je nog steeds niet hoe je hond heet? ik heb het nu al zo vaak gezegd ;-))

marlies, - 29-11-’16 21:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.