Verlengen

We gingen op de foto vandaag. Joop zijn paspoort en mijn identiteitsbewijs waren verlopen. Eerst een foto laten maken en daarna naar het gemeentehuis, waar het ontzettend druk was, nergens een parkeerplekje te vinden, hoe konden we het weer zo uitzoeken. Ik had niet eens een jas aangedaan want normaal gesproken kan je zo voor de deur parkeren.

Het was nationale vrijwilligersdag en nog een paar andere zaken- dag waar wij dan verder weer geen last van hadden.

Voor de foto moest de aanzet van de oren zichtbaar zijn zei de fototgraaf, dus zwiepte ik daarna met een groot gebaar mijn haar naar achteren...

Verder kochten we een plaid en een vetkleed voor op de achterbank voor Didi. We wilden eigenlijk dat ze de riante kofferbak fijn zou vinden en misschien vindt ze dat ook wel, maar ze komt er niet vanzelf in. De voorpoten wel maar het achterlijf moet er dan ingetild worden, dat is niet handig. Dus ja, voorlopig de halve achterbank... Joop is nog zuinig, maar de achterbank van de Matiz zag er ook nog keurig uit hoor.

We zien het wel, het is in elk geval fijn als ze er zelf in kan springen en ik denk ook wel dat het voor haar comfortabeler is, want zonder een beetje steun rol je erg makkelijk om.

Ria Woensdag 07 December 2016 at 7:09 pm | | Standaard

tien reacties

Thérèse

Maar jullie staan er allebei mooi op. Ook een prachtfoto die onderste.

Thérèse, (URL) - 07-12-’16 20:16
ria

Dank je Therese, maar het is gewoon maar een geknipt momentje hoor. Mijn bedoeling is vooral de momenten van de dag vast te leggen. Wel zo leuk mogelijk natuurlijk, maar iedereen of tenminste toch de meesten maken mooie foto’s tegenwoordig, ik heb zeker niet de behoefte of bedoeling daarbovenuit te stijgen.

ria, (URL) - 07-12-’16 21:09
Jan K. alias Afanja

Nette foto’s, daar kun je weer een paar jaar mee vooruit.
Mijn ID pas is ook al geruime tijd verlopen. Zo lang ik me ook kan legitimeren met mijn rijbewijs laat ik het maar mooi zo, denk ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-12-’16 21:27
Irene

Bedankt! Dit postje herinnert me eraan dat we Rs paspoort moeten verlengen. Bijna vergeten :-0

Irene, (URL) - 07-12-’16 21:45
ria

ja ik was wel weer 50 euri lichter, maar volgens mij is het toch verplicht een geldig legitimatiebewijs?

ria, (URL) - 07-12-’16 21:45
marlies

he? ik moest zonder bril op de foto. is dat nou weer veranderd?

marlies, - 07-12-’16 21:57
ria

ja Joop wilde ook al zijn bril afzetten, maar dat was nergens voor nodig zei de fotograaf hoor.

ria, (URL) - 07-12-’16 22:01
Margo

Nou wat is dat nou voor iets raars! Ik moest ook mijn bril af. Volgend jaar moeten de paspoorten weer vernieuwd worden, hoe zou het dan weer moeten?

Margo, (URL) - 08-12-’16 00:09
Sjoerd

Wij konden een paar maanden terug samen ons rijbewijs gaan vervangen… volgens hetzelfde ritueel. Alleen moest ik mijn bril afzetten.

Sjoerd, (URL) - 08-12-’16 09:51
Wieneke

Wij hebben een zwarte plastic hoes, die over de zitting en tegen de rugleuning van de achterbank kan worden vastgemaakt. Ik meen dat ik hem bij Blokker heb gekocht. We hebben er veel plezier van, want Lola heeft nogal eens de gewoonte om tegen de rugleuning op te staan met vieze pootjes.

Ik zie je die enorme zwiep maken, hoor. :-)

Wieneke, (URL) - 08-12-’16 10:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.