Ho ho ho

Een beetje rommelig, maar ik was er weer even zoet mee.

De kerstman kwam nog even langs gisteren met een paar leuke presentjes die ik later nog weleens zal laten zien. Hij at gezellig een kopje van de familisoep mee, de laatste.

Verder aten we 's avonds een heerlijke kerstmaaltijd bij Salud, een hele zit zo met z'n tweetjes. Volgend jaar maar hier in de buurt, dan hoeft er tenminste niemand rekening met autorijden te houden. Zodoende was ik wel lekker fris vanmorgen en kon gelijk lekker aan de wandel. Vanmiddag nog een langere wandeling samen, we zijn lekker uitgewaaid.

Voor mij hoeft al dat uitgebreide rare kersteten niet zo, maar voor Joop hoort het erbij, een beetje extra omdat het krst is, al houden we het zometeen bij een gewoon stokbroodje met wat kaasjes.

met nog een lekker wijntje uit de kelder.... bijna meeverkocht met een verkoop die niet doorging, maar naderhand maar snel verhuisd.

We zijn nog niet radeloos hoor en gaat de één niet door dan komt er vast wel weer een ander.

Ria Maandag 26 December 2016 at 5:00 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Een Merlot, lekker…. Mijn wijn gaat mee, zeker is zeker.

Sjoerd, (URL) - 26-12-’16 21:49
ria

Ga je ook verhuizen??

ria, (URL) - 26-12-’16 22:14
Renesmurf

Ja, het is toch anders dan anders, en je kan er van maken wat je zelf wilt.
Nu lekker rustig aan op naar oudjaar.

Renesmurf, (URL) - 26-12-’16 23:02
Jan K. alias Afanja

Voor ons geen gekkigheden. Een extra kaarsje hier en daar, een lekkere maar toch bijna gewone maaltijd, ‘s avonds een glaasje wijn extra, terwijl de wind hier nu flink om het huis huilt en de regen met bakken tegen de ramen slaat …
Het zit er weer op met de Kerst, maar het was goed te doen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-12-’16 23:38
hanscke

De tekening doet me een beetje denken aan de ingewanden van zo’n open gesneden pop. Die stonden bij mij op school in het lokaal waar ik veel les gaf. Als de leerlingen een toets moesten maakten wilde ik dat ding wel eens uit elkaar halen, maar het was een hele toer om alle ingewanden weer op de juiste plek terug te krijgen.
Kerst is weer voorbij. Dit keer zonder dochter en kleindochter. Zij zijn op vakantie in Balie. Een beetje balen voor mij. Toch hebben we het wel leuk gehad. Zoonlief (zit een beetje veel in een dip) is wel geweest en we hebben 2e kerstdagen samen met hem en de jongens een lekkere wandeltocht van 15 km gemaakt. Nog even oud en nieuw en dan hebben we het feest weer voor een jaar gehad. Ben niet echt een fan van deze tijd.

hanscke, (URL) - 27-12-’16 16:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.