Code wit en geel

Vanmiddag op Scharendijke eerst eens in de tuin gekeken of daar de sneeuwklokjes al bloeiden, want volgens herinneringen die je krijgt op faceboek zou dat best eens het geval kunnen zijn. Maar nee echt bloeien was er nog niet bij, wel witte puntjes, ze zijn in de maak.

Het was heerlijk vandaag, veel zon, fijn gewandeld en de eerste tulpen gekocht.

Verder weer eens een haakwerkje opgezet, een wollen tas in de lente staat natuurlijk niet, dus het plan is dat het een tas wordt, maar met een haakwerkje weet je dat eigenlijk nooit, dat kan zomaar halfverwege ineens iets anders worden.

Komende nacht misschien wel een laagje sneeuw, dat zou leuk zijn! Gewoon alles een paar dagen in een mooi wit jasje! Dat noemen ze dan code oranje... het is een rare wereld.

Ria Vrijdag 06 Januari 2017 at 5:24 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Thérèse

Ik ga morgen ook even kijken of ik al wat zie komen. We kijken het voorjaar zo de grond uit, vind je niet, Ria?

Thérèse, (URL) - 06-01-’17 18:50
Irene

Nu al? Hier nooit sneeuwklokjes voor half februari.

Irene, (URL) - 06-01-’17 20:02
Sjoerd

Hier nog geen klokjes te zien, zelfs niet boven de grond…

Sjoerd, (URL) - 06-01-’17 21:58
John

Hier ook nog geen klokjes maar ik ben wel al door de sneeuw geweest, De kleine rakker vond dat natuurlijk helemaal te gek en wilde niet eens naar huis.

John, (URL) - 07-01-’17 07:23
Jan K. alias Afanja

Was het maar eens een paar dagen wit en echt lekker winters koud …
Hier verdwijnt het laagje sneeuw alweer, ijzel gaat gestaag over in een miezerige tegen. En in de tuin valt ook hier nog bar weinig te beleven. Geen èchte winter, maar ook nog lang geen voorjaar …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-01-’17 11:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.