Dringend

Het is wel frisjes, maar dit is toch heerlijk weertje zo, dat vinden deze kauwtjes ook vast. Liefde is samen in het zonnetje op een kachelpuupje zitten.

We waren alweer een beetje laat en dat betekent dan nog wel een kopje thee en een banaantje, maar aan koffie kom ik dan niet toe voor de ochtendwandeling want dan gaat Didi me dringend aankijken en hevig staan staartzwaaien, maar op een ochtend als deze vind ik dat niet erg en doe ik met plezier een rondje voor de koffie.

Lekker getekend daarna en ik gaf de plantjes van Mir nog even water en haalde nieuwe Falke sokken want er zat een gat in de andere die ik nog niet zo lang geleden kocht. Dat mocht niet volgens de verkoper of ik ze nog had, jawel in de vuilnisbak... dus daar heb ik ze op zijn verzoek nog maar even uitgevist...

Vanmiddag nog een rondje met Joop, de knotjes aan de andere kant van de Blooisedijk worden nu ook geknot, eerst grof en later gaat er nog iemand langs voor het fijnere werk. 

We aten krootjes, dat was alweer een tijdje geleden.

Ria Vrijdag 20 Januari 2017 at 7:08 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Ik hoop dat je niet “overwerkt” raakt….

Sjoerd, (URL) - 20-01-’17 20:50
ria

Ja nou, ik heb het er best druk mee ;-)

ria, (URL) - 20-01-’17 20:57
Thérèse

Hè, wat gezellig samen op een kachelpuupje zitten. Jammer dat wij daar net ietsje pietsje te dik voor zijn. Of wij moeten zelf een wat bredere puup maken….

Thérèse, (URL) - 20-01-’17 22:08
Renesmurf

Nou zeg, die sokken toch. Ik gooi ze weg als er gaten in komen en als ze op raken haal ik nieuwe.

Renesmurf, (URL) - 20-01-’17 22:27
John

Ik vind de vorst ook heerlijk. Dat staartzwaaien gebeurt hier ook. En dan een hypnotiserende blik erbij.
Sokken horen heel te zijn. Ik loop graag op wollen sokken.

John, (URL) - 21-01-’17 08:30
Jan K. alias Afanja

Helder winterweer met overdag temperaturen net onder het vriespunt, dat kan mij niet lang genoeg duren. Bij dit weer wandel ik het best en het lekkerst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-01-’17 12:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.