Gedaan

Weer een tekening klaar.

Och, nu doe ik toch even een update tussendoor, ik vergat helemaal het verhaal van de tekening te vertellen.

Aargh vroeg of ik poezen deed en zo kwam het door ons gesprekje dat ik toch aan poezen begon en dat het vanzelf twee rode werden. Die in de boom hangt is eigenlijk een kitten maar volgens Aargh is hij ook groot, dus tekende ik alvast het verhaal dat zij gisteren schreef over de rode katertjes in haar tuin. Hoezo toeval!

Vragen kan natuurlijk altijd maar voor nu neem ik even pauze en de kleinere kan je hier eventueel uitzoeken.

De opbrengst is voor Rita.

Verder is sinds vandaag de Spitfire te koop, niet omdat het moet maar omdat het kan. Korte ritjes zijn leuk, maar van een lange word je rug niet echt beter. Het Spitfire tijdperk loopt wat ons betreft teneinde en rijden doen we nu liever iets comfortabeler.

Wat was het heerlijk vandaag! Het leek echt wel voorjaar. Joop wandelde zelfs zonder muts en wanten zonder halfdood te gaan echt super!

Ria Donderdag 02 Februari 2017 at 5:45 pm | | Standaard

dertien reacties

aargh

Leuk is die! En volgens mij ken ik die katertjes :D
En voor alle andere lezers: ik schreeft een stukje over de achterbuurkatten, maar Ria heeft deze tekening opgezet nog voordat ik dat stukje schreef, toch lijkt het gewoon een illustratie bij dat stukje, de tekening is zo ontzettend raak!

aargh, (URL) - 02-02-’17 19:21
ria

Jaa, geweldig he, oh ja dat vergat ik erbij te vertellen, ik doe ff een update!

ria, (URL) - 02-02-’17 19:23
Sjoerd

Ik vind ook deze erg mooi, ik ben even op zoek naar een frame om de mijne in op te hangen, en dat is nog niet zo makkelijk… ik hoop dat je er op deze wijze nog vele kwijt kunt. Niet om je bezig te houden, maar wel voor het goede doel wat er achter zit.

Sjoerd, (URL) - 02-02-’17 21:55
Margo

Wooooow!!! Mooi!! Past precies bij haar verhaal! Zo leuk die katjes, dat vogeltje, de blaadjes en die hartjes op de kattenneusjes!! :-D

Margo, (URL) - 02-02-’17 22:55
Janny

Heel mooi Ria

Janny, - 02-02-’17 23:21
ria

Dank je!

ria, (URL) - 02-02-’17 23:48
Thérèse

Wat ontzettend leuk Ria. Echt perfect. De kleuren passen zo mooi bij elkaar, de kleur van de katjes steekt mooi af bij de groene kleuren, nou zo kan ik wel even doorgaan. Prachtig.

Thérèse, (URL) - 03-02-’17 01:27
fialas

Ria, wat leuk en wat mooi,, ik heb wel eens live werk van jou mogen bewonderen, maar dit ontroert doordat het zo speels aargh’s verhaal uitbeeldt en je had het nog niet eens gelezen, zwei Seelen, eine Gedanke.! Je bent een geboren boekillustrator en als jullie niet zover van elkaar zouden wonen kon er nog een vrruchtbare artistieke samenwerking uit opbloeien.

fialas, - 03-02-’17 13:14
ria

Hee Fialas!
Wat leuk dat je er ook weer eens bent :-)
Dank voor het compliment!
Dat rijmt.

ria, (URL) - 03-02-’17 13:59
marlies

wat fialas schreef dacht ik ook. samen een boek(je) realiseren ? ik vind zowel het verhaal als de tekening getuigen van uitzonderlijk talent. DOEN!

marlies, - 04-02-’17 00:56
Machiel

Prachtig. De speelsheid spat ervan af :)

Machiel, (URL) - 05-02-’17 16:05
ria

Dank je Machiel!

ria, (URL) - 05-02-’17 17:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.