Verf en olie

Kijk dit maakt mijn zus Janny van Felius, ik vind het prachtig!

Geen idee van wie we het hebben. Onze moeder was creatief met naald en draad, maar een tekening heb ik haar nooit zien maken. Toch komt het wel uit de Prince hoek denk ik.

Dit is de laatste van Miriam, haar schilderijen hangen vanaf volgende week twee maanden in het Gemeentehuis in Zierikzee, erg leuk natuurlijk zo'n eerste expositie.

Gisteren ontving ik mijn tweede flesje olie, andere omdat de eerste niet echt verschil maakte.

Je kunt advies bij hun vragen, over waar je het voor wilt gebruiken, en zij adviseren je dan, ik ben benieuwd nu. Vandaag begonnen met 3x 2 druppeltjes.

Ria Donderdag 16 Februari 2017 at 7:22 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Ja, het zit duidelijk in de familie…

Sjoerd, (URL) - 17-02-’17 06:39
Wieneke

Creativiteit zit inderdaad vaak in de genen opgeslagen ….. of helemaal niet natuurlijk. Interessant om te zien wat familiale eigenschappen zijn. Leuk voor Miriam om eens te exposeren.

Wieneke, (URL) - 17-02-’17 10:27
John

Geweldig Ria. En creatief zijn is gewoon heerlijk. Zelf ben ik ook erg creatief. Net als mijn vader. Ik ga ook gewoon zijn werk afmaken. Exposeren is leuk.

John, (URL) - 17-02-’17 12:46
Margo

Bijzonder hoor en jullie leven je allemaal op een andere manier uit. Als je moeder potloden had gehad was ze misschien ook gaan tekenen!

Margo, (URL) - 17-02-’17 20:37
Renesmurf

Hopelijk werkt het! En het zijn leuke afbeeldingen. Zoiets zit er gewoon in, denk ik.

Renesmurf, (URL) - 17-02-’17 23:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.