Tijd

Bijna dertien jaar geleden kocht ik mijn Camel en heb hem al die dertien jaar met veel plezier gedragen, het was een fijn horloge waar ik om de paar jaar een nieuw origineel leren bandje voor kocht. Die zijn nu niet meer verkrijgbaar en nu heb ik wel iets dat er op lijkt, maar dan is het toch voor mij niet meer de echte. Bovendien is het glas nogal beschadigd en verwacht ik dat vandaag of morgen de batterij leeg is dus ik besloot eens te kijken of Swatch nog bestond, daar heb ik er ook meerdere van versleten en die heb ik gewoon nog, zoiets kan ik dus niet zo makkelijk weggooien, dat neemt ook geen plaats in natuurlijk.

Ze zijn wel erg groot geworden en ik bestelde om te beginnen eens een 'kleintje' de normale maat die ik vroeger ook had. Mijn polsen zijn niet zo dik dus het is al gauw te groot. Vandaag kwam hij binnen, ik word er wel vrolijk van! Oranje past natuurlijk niet overal bij....

Lekker gewandeld in de zon Didi had er ook zin in al wordt ze wel na een kilometer of vijf moe, of geen zin meer, dat had ze anders ook weleens hoor, ik weet niet of het nu erger is, we doen nu ook meer korte rondjes, de lange middagwandelingen van Scharendijke zijn nu gedeeld door drie, dat kan het ook zijjn natuurlijk. Ik merk zelf dat ik het ook wel prima vind zo. Het komt toch elke dag terug en elke dag tien kilometer of meer hoeft voor mij echt niet, niet in één keer tenminste. Misschien moet ik om de paar dagen eens een wat langere doen, zodat we toch de conditie houden, dat geldt voor mij ook natuurlijk.

Op de foto kan je de deuk duidelijk zien bij het oor rechts op de foto steekt het bot duidelijk uit.

Update.

Ik heb het even uitgemeten. Een rondje dorp is anderhalve kilometer, ochtendrondje Korte weg ruim 3, vanmiddag was ons rondje 7,5, tel maar uit, het loopt best op.

Ria Donderdag 09 Maart 2017 at 6:43 pm | | Standaard

zes reacties

Sjoerd

Ik heb eigenlijk nooit meer een horloge om. Als ik echt wil weten hoe laat het is, en dat is maar zelden, dan kijk ik even op de telefoon… Maar meestal weet ik wel hoe laat het ongeveer is.

Sjoerd, (URL) - 09-03-’17 21:40
ria

Ja ik ook, maar ik vind horloges ook gewoon leuk.

ria, (URL) - 09-03-’17 22:00
Renesmurf

ja, ik pas me ook altijd aan aan de hond, fietsen gaat niet meer, wandelen zeer zeker nog wel, al worden de rondjes ook alhier kleiner. En ik heb een smurfenhorloge en hij doet het nog steeds.

Renesmurf, (URL) - 09-03-’17 23:17
John

Ik heb bergen horloges maar draag ze zelden. Gek eigenlijk. Ik ken iemand die die oranje ook helemaal te gek vind. Dat bot steekt uit ja.

John, (URL) - 10-03-’17 08:44
marlies

swatch horloges ga je toch zeker niet weggooien. dat zijn verzamelaarsitems.

marlies, - 19-03-’17 19:14
ria

Nee dat heb ik ook niet gedaan Marlies…

ria, (URL) - 19-03-’17 19:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.