Even slikken

We waren weer een paar uurtjes in Scharendijke, met snoeischaar en een beetje roundup, want de bramen tierden welig hier en daar en nog wat ander bladgespuis. Het snoeiwerk blijft ons aandeel in de tuin, maaien mag de nieuwe bewoonster doen, we komen er wel uit samen, zo nauw luistert het ook allemaal niet, daar is het de tuin niet naar.

De dotters bloeiden al uitbundig, vorig jaar begonnen ze pas op deze dag.

En anemoontjes waren er ook, ik heb ze beiden hier nog niet gezien, maar hier hebben we weer speenkruid

De nieuwe bewoonster troffen we ook nog even.

Weer een fase verder van het huis verwijderd, zo voelt het wel en ik moest toch weer even slikken, misschien moet het ook juist wel zo zijn, langzaamaan.

Eenmaal weer thuis wandelde ik samen met mijn buurvrouw eens een rondje, we spreken elkaar niet zo vaak en toevallig liepen we samen op. Goed voor de hondjes ook allebei los en niets aan de hand, ze weten nu wat ze aan elkaar hebben.

Ria Vrijdag 24 Maart 2017 at 6:58 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Zo komt een definitief afscheid toch naderbij…

Sjoerd, (URL) - 24-03-’17 20:49
Renesmurf

Ja, of het nou abrupt gaat of rustig aan, uiteindelijk wil je er toch van af en dat het in goede handen is. En sociaal doen is altijd prima.

Renesmurf, (URL) - 24-03-’17 23:32
marlies

roundup is wel erg hoor. bah.

marlies, - 27-03-’17 22:38
ria

Het is het enige dat werkt Marlies.

ria, (URL) - 27-03-’17 22:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.