Klaar

Kijk. Klaar. Jullie zien zo misschien geen verschil maar wij wel hoor, het lijkt er zelfs binnen schoner door, of zou dat komen doordat ik de ramen gezeemd heb. Voor de tweede keer zo lang we er wonen dus dat is niet overdreven.

De schilder heeft alles netjes opgeruimd, vlekjes en dingetjes weg, het is prachtig we zijn erg tevreden. De banner mag zodoende nog een tijdje blijven hangen voor wat extra reclame, want op later leeftijd nog voor jezelf moeten beginnen valt ook niet mee.

Even boodschappen op Scharendijke, het was gezellig in de winkel de PLUS rules. Daarna nog even naar het tuincentrum voor een bloemetje en gewoon even neuzen. Er was niets onweerstaanbaars dus ik kwam behalve met een bloemetje voor mijn bezoekje daarna, voor mezelf alleen met een afgeprijsde pot thuis. Potten kan je nooit genoeg hebben en vorig jaar zijn er een paar gebroken, al is deze meer voor binnen.

Een bezoekje bij een herstellende patient, Didi kreeg er een heerlijk botje, dat wist ze eerst nog niet, maar na wat later een voorzichtig beginnetje moest het ook in één keer op. Dat kreeg ze tijdens de visite niet voor elkaar dus thuis weer rustig verder.

En daar word je dan best moe van.

Ria Donderdag 30 Maart 2017 at 6:46 pm | | Standaard

vier reacties

Jeanne

Lekker dagje lijkt me zo! Met zo’n spic en span huis moet je wel voldaan zijn>

Jeanne, (URL) - 30-03-’17 22:00
Wieneke

Het ziet er keurig uit zo. Jullie kunnen er weer een tijdje tegen. Compliment voor de schilder. Good job!

Wieneke, (URL) - 31-03-’17 10:05
Sjoerd

Goed werk mag beloond worden…

Sjoerd, (URL) - 31-03-’17 20:41
Thérèse

IK had het al gezien op facebook, prachtig is het geworden. Het is een heel goede schilder!!!
Wat gen iet Didi; leuke foto’s Ria! (Knuffel voor Didi).

Thérèse, (URL) - 31-03-’17 22:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.