Gedoe

De rucola op de dijk bloeit ook weer, ik vind dat zulke mooie bijzondere bloemetjes met die geaderde blaadjes, daarvan komen nog wel meer foto's komende zomer.

We konden weer lekker uitslapen vanmorgen, kwart over acht klaarzitten is net iets anders dan om die tijd je bed uitkomen als net de klok verzet is.

We deden een rondje vanmorgen al is er bijna niet op de Veerdijk te komen en dat duurt nog tot de bouwvak zeggen ze. Het heermoes komt ook weer op. Zo in het begin vind ik ze nog wel iets grappigs hebben. Ik weet nog goed toen ik ze voor het eerst zag nog niet niet eens zo heel lang geleden en niet wist wat het was, nu vergeet ik het nooit meer, of ik moet dement worden dat kan natuurlijk.

Verder zeemde ik de ramen klaar en deed eens iets in de 'tuin', het longkruid bloeit en ik heb zelfs anemoontjes, meegekomen met andere stekken denk ik maar wel heel erg leuk natuurlijk.

Vanmiddag in de regen een rondje Schraphage, Didi had er zin in en het rook heerlijk fris, ik denk dat de boeren er ook wel blij mee waren.

Zo en nu de rest van het weekend lekker kleuren, wat voor weer het ook wordt.

Ria Vrijdag 31 Maart 2017 at 6:29 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Regen hebben we hier nog niet gezien… Het wordt wel tijd.

Sjoerd, (URL) - 31-03-’17 21:33
Renesmurf

Ik heb er geen verstand van, maar het leest wel heerlijk. Je geniet er van, en ik ook wel, al weet ik nooit hoe dingen heten en zo.

Renesmurf, (URL) - 31-03-’17 21:39
Thérèse

Die laatste foto Ria is zo heel erg mooi!

Thérèse, (URL) - 31-03-’17 22:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.