Uitleg

Ok, het was misschien een beetje raar logje gisteren (ik heb mijn zus nog niet gehoord dus ik denk dat het eigenlijk best meeviel) maar ik zal het vandaag even uitleggen.

Vrijdagmorgen zeemde ik de ramen, ik had mijn verzameling blauwe flesjes dat voor het kleine raampje in de kamer staat op de tafel gezet. Bij het terugzetten viel er eentje uit mijn handen en kwam met een rare bocht op de aarde van de plant terecht die daar ook staat. Gewoon heel en niets aan de hand verder.

Zaterdagmorgen haalde ik mijn tablet of telefoon van de oplader in de keuken, daar staan een paar groene vazen en met dat ik de boel losmaak kukelt er zo'n vaas naar beneden en die komt gewoon op het kleed van Didi terecht dat daar onder de trap ligt een meter verder, niets gebroken gewoon heel en echt geen 1 april grap.

Vrijdag riep ik al, dit is mijn lucky day, maar zaterdag heb ik het echt gedaan, een staatslot en ik speel ook weer mee met de postcodeloterij, het zal toch niet gebeuren dat de hele straat loopt te juichen en ik niet... dusss, het echte geluk is er wel, maar het gevoel van iets winnen lijkt me toch ook wel leuk

Vandaag heerlijk in de zon gezeten/gelegen in de 'tuin'.

Ria Zondag 02 April 2017 at 6:23 pm | | Standaard

drie reacties

Jeanne

Heerlijk helder!

Jeanne, (URL) - 02-04-’17 21:22
Sjoerd

Ik had het al in de gaten… en dat op 1 april…

Sjoerd, (URL) - 02-04-’17 22:29
Wieneke

Oh, we zijn wel wat van je gewend, hoor Ria. Geheimschrijver is your middle name. :-)

Wieneke, (URL) - 03-04-’17 14:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.