Op dreef

Er is nu elke dag wel iets nieuwste zien zoals vandaag weer een bos judaspenning.

Gisteren wemelde het van de vlinders langs de dijk, ze wilden alleen niet gaan zitten, of als ze zaten waren ze dat net weer beu als ik eraan kwam.

Ik heb ze zelf ook, meegebracht met een stek, het zijn nog maar kleintjes en misschien bloeien ze volgend jaar ook pas, want judaspenning is dacht ik toch tweejarig.

We deden weer een paar fijne rondjes vandaag, op het gemak dat wel. Joop verbrak zijn record en liep gemiddeld iets van 7km per uur, dat vinden wij veel te snel, maar wel fijn dat hij ook weer lekker de slag te pakken heeft.

 Verder stuurde ik een paar onderbroeken terug naar Sloggi, er zat een gulp in en Joop hoeft geen gulp, ik had niet goed opgelet. Nu geeft dat niets natuurlijk want tegenwoordig kan je alles makkelijk terugsturen en ruilen. Nou bij Sloggi dus niet, daar betaal je gewoon 4 euro portokosten voor het retour doosje dat niet door de brievenbus past. Ik heb de ruilbestelling maar doorgekrast. Wat dat betreft is het best uitkijken geblazen en soms heb je daar niet altijd erg in. Er is wel een actie, dus ik doe gewoon een nieuwe bestelling, komt wel goed met Joop zijn slipjes hoor.

Ria Maandag 03 April 2017 at 7:32 pm | | Standaard

drie reacties

Villasappho

Leuk he de lente, die bloemen en planten overal zijn prachtig!

Villasappho, (URL) - 03-04-’17 22:46
Margo

Mooi die bloemetjes! Ik zag vandaag ook van alles bloeien maar was er met mn hoofd niet zo bij. Zijn gulploze slips niet duurder dan ‘gewone’, want ook al heeft hij die niet nodig, je hebt er ook geen last van, toch? Ik bestel van alles online maar nog nooit bedacht om (mannen) slips online te bestellen. Moet je wel zeker zijn van de maat want terugsturen is dus duur, zo blijkt!

Margo, (URL) - 03-04-’17 23:23
Sjoerd

Mooie bloemen vandaag, dat geeft toch kleur aan een wandeling.

Sjoerd, (URL) - 04-04-’17 13:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.