Stilte

De dagen vliegen voorbij een dag is niets. Ik verveel me geen moment, maar baal soms wel van de dagelijkse beslommeringen, bleh alweer koken, alweer wasopvouwen en nu strijk ik nog niet eens.

Gelukkig ook zat tijd over voor leukere dingen.

Lekker gewandeld vandaag, de eerste zaadbollen zijn er ook alweer. Net gegeten en de boel opgeruimd, tijd voor een wijntje en even mijn blog doen.

Straks nog even kleuren en een rondje met Didi, beetje Wordfeuten en dan heb ik het wel weer gehad voor vandaag.

Tv kijk ik niet meer op een paar programma's na, the Voice Kids wil ik niet missen. Ik zie het nieuws zo hier en daar wel voorbij komen, maar neem de moeite niet om te gaan zitten zoeken, er is teveel keus en te weinig leuks. Joop kijk sport en films en zondagsavonds kijken we samen boer zoekt vrouw, wat een gestuntel weer. Nee, dan zet ik onder het tekenen liever nog een muziekje op, maar stilte is ook erg fijn.

Het liefst zou ik op dit moment gewoon de hele dag in een jogging broek doorbrengen, beetje tekenen, beetje wandelen, verder niets. Dat gaat ook wel weer over hoor.

Ria Dinsdag 04 April 2017 at 4:49 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Wat is er mis met alleen maar doen waar je zin in hebt…

Sjoerd, (URL) - 04-04-’17 21:42
sil

ik krijg jeuk van die pluisjes

sil, - 04-04-’17 21:57
Renesmurf

Het is gewoon genieten van het voorjaar! En eten kan je ook wel eens halen of laten bezorgen.

Renesmurf, (URL) - 04-04-’17 23:11
Margo

Wij kijken detectives. Of een film. Het journaal, maar als je me achteraf vraagt wat er was en hoe het weer wordt weet ik het niet en Jan ook niet. Ik heb juist zin weg te gaan, wordt de beslommeringen en zo hier om ons heen zat. Ik denk dat we gewoon zin hebben in ZOMER.

Margo, (URL) - 05-04-’17 00:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.