Taart!

's Morgens vroeg is ze al niet meer te bereiken. Freek vond een briefje op tafel met, 'ik ben naar het dorp'. Gebak halen natuurlijk en rondbrengen, want als je nog steeds gratis mag zwemmen in het zwembad waar je jaren gewerkt hebt is dat wel een gebakje waard.

Voor ons hoefde ze niets te halen want Didi is nog steeds aan de diarree, tenminste vanmorgen toen ik alweer voor dag en dauw in de polder liep. Dat schoot niet op natuurlijk, dus toch maar pilletjes gehaald bij de dierenarts. Op viste gaan als je aan de dunne bent vind je zelf ook niet fijn en alleen thuis laten was ook geen optie, die verjaardag komt nog wel. Het cadeautje was trouwens ook nog niet klaar, dusss... had ze zelf een gebakje extra, ze hield er nu toch over.

Rabin is ook jarig op deze dag, ik weet niet meer of ik dat al wist, een mens onthoudt nu eenmaal niet alles bij het ouder worden. Hij studeert nu in Kathmandu dank zij ons en doet het prima! Zijn zusje heeft wellicht nog betere kwaliteiten en hopelijk benut zij ook haar kansen.

We hebben wel nog lekker gewandeld vanmiddag en als ik het zo zie werkt 1 pilletje nu al, fijn toch eigenlijk dat er pilletjes zijn.

Het vlas komt al op!

Ria Vrijdag 14 April 2017 at 7:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zes reacties

Margo

Alle jarigen gefeliciteerd! Hoe oud is Rabin nu?

Margo, (URL) - 14-04-’17 19:54
ria

tsja goeie vraag 1997 staat er op zijn Facebook dat zou betekenen dat hij twintig wordt.

ria, (URL) - 14-04-’17 20:04
ria

en dat is ook zo :-)

ria, (URL) - 14-04-’17 21:54
Jeanne

Wat lekker en feestelijk allemaal, zon, taart, jarigen! Van harte nog!

Jeanne, (URL) - 14-04-’17 23:34
Sjoerd

Alle jarigen proficiat natuurlijk…

Sjoerd, (URL) - 15-04-’17 10:07
Jan K. alias Afanja

De felicitaties voor de jarigen, dat er nog maar vele verjaardagen mogen volgen!
Het gaat helaas nog steeds niet goed met die ellendige aandoening van mij. Mijn dagen worden nog steeds getekend door pijn. Binnenkort zal ik weer eens een stukje over die pijn, strijdlust en steeds weer vervliegende hoop schrijven. Maar zo vlak voor Pasen maak ik eerst toch even een rondje door weblogland om wat mensen te bedanken voor de meelevende reacties in de laatste maanden. Ook jouw reacties worden elke keer zeer gewaardeerd. Bedankt daarvoor en prettige Paasdagen gewenst!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-04-’17 15:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.