Genen

Gisteren was de koekoek er, dat had ik hier nog niet vermeld, dus bij deze. Er zijn hier veel koekoeken, dus dat is wel de moeite van het onthouden waard en op de video kan je hem horen, als je goed luistert en het geluid hard zet.

We waren vanmorgen alweer bij de dokter, soms heb je dat zo, dan val je van het één in het ander en dat is nu met Didi het geval. Een dikke lip deze morgen. Echt zielig kwam ze naar me toegelopen, zo van 'wat me nu weer overkomt'. Niet willen eten en niet willen drinken, dat is niet goed natuurlijk, dus na het uitlaten waarbij ik zag dat de poep alweer bijna normaal was want gisteravond nog wel wat gegeten, heb ik toch de dierenarts maar gebeld.

Om twaalf uur kon ik al komen en daar bleek haar tandvlees behoorlijk ontstoken de pus kwam eruit. Ze kreeg een antibioticaprik, morgenochtend gaat de kies eruit en dan is het hopelijk afgelopen met de ellende.

Zodoende kwamen Janny en Freek gezellig even deze kant op, zodat we ook weer even konden lachen. Niemand waar ik zo mee lachen kan als mijn zus, gewoon dat je aan een blik genoeg hebt en elkaar begrijpt, daarvoor moet je toch dezelfde genen hebben denk ik.

Ria Maandag 17 April 2017 at 7:45 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

ojee ojee, hondenkwalen, niks aan, sterkte er mee! En geniet van de natuur.

Renesmurf, (URL) - 17-04-’17 22:15
Jeanne

Dezelfde genen werken bij mij niet op mijn lachspieren, integendeel!

Jeanne, (URL) - 17-04-’17 22:17
Sjoerd

Ik kan mijn zus niet zien of luchten… We hebben la tich jaar geen contact…

Sjoerd, (URL) - 17-04-’17 22:27
Margo

Wat zielig voor Didi! Dieren zijn toch best wel hard, tegen de tijd dat wij een dikke lip hebben door ontstoken tandvlees piepen we wel harder. Goed dat je snel gegaan bent.

Margo, (URL) - 18-04-’17 12:00
Wieneke

Arme Didi, wat vervelend toch allemaal. Als die kies er eenmaal uit is zal het wel beteren. Misschien dat ze daarom zo lusteloos was.

Wieneke, (URL) - 18-04-’17 17:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.