Operatie

Onderweg naar huis hadden we al een plas gedaan maar een beetje suf was ze nog wel toen we thuiskwamen en af en toe komt een nog een druppeltje bloed uit haar bek. Maar de kies is er uit, het abces flink geslonken, pijnstillers en een antibioticakuurtje kreeg ik mee dus nu is het alleen nog een kwestie van opknappen.

Ik sprak de dierenarts ook nog even en hij dacht dat het zelfs zo kon zijn dat het abces tegen de spierzenuw had gedrukt waardoor die afgeklemd was geweest en de spier verschrompelde, dat komt niet meer goed, maar dat vinden we niet erg.

Op doktersadvies gekookte kip, dat had ik gisteravond ook al gegeven en dat heeft ze nu dus ook alweer op, plus een bak bouillon erachteraan, aan haar blik te zien wil ze dat elke avond wel.

Voor mij een rare dag, je bent er toch van uit je doen, ik wel tenminste en alleen gaan wandelen had ik geen zin in, dus ik heb lekker zitten kleuren.

Ria Dinsdag 18 April 2017 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

acht reacties

Margo

Hopelijk is ze snel weer de oude!

Margo, (URL) - 18-04-’17 20:32
Irene

Ach zieltje. Maar gauw weer opknappen.

Irene, (URL) - 18-04-’17 20:34
Sjoerd

Zielig voor het beest, nu maar hopen dat voor de rest alles goed gaat. Die dierenartsen zijn net een Manusje voor alles. Wij hebben overal onze specialisten voor. Die dierenartsen behandelen iedere kwaal en ieder dier…

Sjoerd, (URL) - 18-04-’17 22:07
Mack

Vervelend voor Simba. Eh, Didi.

Mack, (URL) - 18-04-’17 22:25
Jeanne

Het is gelukkig achter de rug. Als er iets met je huisdier aan de hand is, heeft dat altijd impact, dus nu maar hopen dat Didi snel hersteld!

Jeanne, (URL) - 18-04-’17 22:42
Jeanne

O, herstelt met een T

Jeanne, (URL) - 18-04-’17 22:42
Wieneke

Nu maar gauw opknappen, lieffie geeft Didi voorzichtig kroeltje achter oortjes

Wieneke, (URL) - 19-04-’17 10:00
Thérèse

Ach de kieverd. Sorry Ria, ik kan het even niet allemaal bijbenen. Ik hoop ook dat ze gauw opknapt. Ze kan zo zielig kijken; je zou er zo bij gaan huilen.

Thérèse, (URL) - 19-04-’17 21:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.