Natuurlijk

Nog steeds eenzaam maar niet alleen, want er komt hulp is me beloofd. Maandag is Bop weer terug van vakantie en gaat hij me helpen de boel op te lossen.

Ik kreeg vanmorgen ineens appjes of alles wel goed was, 'je blog is leeg, is er iets aan de hand...' en in de winkel werd ik ook al aangesproken. Ik word gemist. Toch wel fijn om te weten eigenlijk ook al blog ik liever gewoon verder, wat ik ook wel doe maar ja als niemand het leest...

En toch ben ik ook zo begonnen natuurlijk, gewoon een dagboek meer is het niet en als je weet dat er niemand leest zoals in het begin schrijf je ook makkelijker alles op, nu verzwijg ik gewoon dingen omdat ze te privé zijn. 

Best een drukke dag vandaag met vooral huishoudelijks zoals twee wassen drogen en opvouwen, bed opnieuw aankleden, boodschappen, wandelen 2x, ik ben er moe van en verder ook nergens aan toe gekomen. We aten makreel en gerookte paling met stokbrood, lekker makkelijk.

De temperatuur was wat aangenamer vandaag maar Joop blijft het maar koud hebben, niet normaal.

Wat een vreemde pop op de foto, tenminste ik denk dat het een pop is en ben benieuwd of iemand weet van welke vlinder. En ik zag de eerste poeletjes :-)

Ria Zaterdag 29 April 2017 at 7:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.