Geluk

Als je niet gelukkig bent in de situatie waarin je zit dan moet je dat veranderen zeggen ze altijd.

Ik was ooit eens ontzettend ongelukkig en op een zondag besloten we daar verandering in te brengen. Ik heb geen idee of mijn ouders daar wel zo blij mee waren, maar daar ging het ook helemaal niet om. Wat ik wel weet is dat ouders willen dat hun kinderen gelukkig zijn.

Als je alleen staat is dat een stuk moeilijker en heb je zeker in deze tijd niet zoveel kansen, maar als er nog maar een klein lichtpuntje en een sprankje hoop is dan begrijp ik zeker dat je dat wilt grijpen, waarover misschien later meer.

We wandelden allemaal, Silvia liep ook nog hard en fietste, kortom we waren sportief bezig in de zon, voor de rest was het nog behoorlijk koud en o ja, natuurlijk lagen en zaten we ook nog in het zonnetje en kregen een kleurtje.

Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter, Gert Jan doet nog een kilometer voor de stichting Divoo. Misschien leuk voor de faceboekers om te volgen en ook iets te storten natuurlijk.

Ria Dinsdag 09 Mei 2017 at 6:58 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Als je kinderen gelukkig zijn ben jij dat ook…

Sjoerd, (URL) - 09-05-’17 21:48
Silvia

Het gaat zeker goed en beter lieve mams,… en soms als de geschiedenis zich herhaalt, in zekere zin, besef je pas de waarde van het leven.
Hoe meer lessen hoe beter,… Lijden Loutert xxx

Silvia, - 09-05-’17 21:50
Renesmurf

Probeer niet jezelf aan te passen aan de omstandigheden, maar de omstandigheden aan jezelf. Of zoiets.

Renesmurf, (URL) - 09-05-’17 23:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.