Vlekjes en zo

Ik was vanmorgen even bij de dokter. Mijn neus was een beetje onrustig wat vel betreft en er was nog zo'n soort vlekje, dus ik dacht voordat de zomer aanbreekt moet ik daar maar even werk van maken. 

Ik had afgesproken bij mijn eigen dokter, want die heb je toch het liefst, maar er was een ander, die van mij was ziek. Ook dokters kunnen dat worden namelijk. Ik weet dat hij weleens gelezen heeft hier en misschien nog weleens nu, dus van harte beterschap hoor lieve dokter, dat je maar weer snel de oude mag zijn.

De andere dokter heeft mijn vlekjes aangestipt en met eentje moet ik over drie maanden terug want daar zat een zwart puntje in. We praatten nog eens over het een en ander want ik wil graag dat de zaken goed geregeld zijn als ik op een bed lig weg te rotten, om het maar eens plat te zeggen. Dat dat niet zo eenvoudig gaat weet ik wel, maar op de site kun je een formulier uitprinten en invullen en eventueel afgeven bij je arts, dat hij in elk geval op de hoogte is van wat eventueel je wensen zijn.

Morgen ga ik toch ook met Didi even terug naar de dokter. Positieve dingen gehoord over de anabolen, het duurt een tijdje eer het werkt blijkbaar, ook daar gewoon even over praten vooraf.

De reacties werken nog niet geloof ik, ik zie het wel, ook dat komt weer goed.

Warm he.

Ria Woensdag 17 Mei 2017 at 6:32 pm | | Standaard

drie reacties

ria

joechei!

ria, (URL) - 18-05-’17 19:42
Sjoerd

Ik dacht even dat je neus wat lang van het zonlicht had genoten…

Sjoerd, (URL) - 18-05-’17 20:16
Sjeu

test 123 joehoe!
Lieve Ria, ik duim mee dat het allemaal snel weer goed komt! XXX

Sjeu, - 18-05-’17 22:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.