Rust roest niet

Joop kreeg nieuwe zooltjes en daarna ging ik met Didi naar de dokter. We kregen een zalfje voor haar ontstoken oog en weer een anabole injectie, toch maar wel. Het duurt lang voordat dat gaat werken en het is het proberen waard vond hij , ze heeft er verder geen last van. Het is aan de zenuw en de spier om elkaar weer te vinden, zodat ze weer goed kunnen functioneren.

Vorig jaar op deze dag verhuisden we. Nu alweer een jaar in Zonnemaire en nog steeds in volle tevredenheid. Genieten van onze rust en niet meer zoveel moeten, alleen maar dingen die we leuk vinden in ons eigen tempo.

Na de dierenarts kocht ik nog wat eenjarig spul, hangpetunia's die vind ik altijd leuk en een paar lange bakken erbij voor op de stoep. Foto's maken kwam er niet van. Daarom nog maar wat klavers van gisteren.

Mijn weblog verhuisde ook pas en de reacties werken weer, het archief nog niet. Net voor het eten wilde ik nog eens wat proberen en toen liep alles in de soep, daar ben ik erg goed in.

Om onze eenjarige verhuizing te vieren aten we een daghap bij Salud, gebakken mossels, ze waren heerlijk.

En nu nog even een rondje rond het dorp en nog even kleuren. Ik heb er pas eentje verpest zo halfverwege, heel jammer want hij werd best leuk, maar er begon iemand tegen me te appen en toen was ik niet meer geconcentreerd en kleurde ik door daar waar ik niet wilde, het gummen daarna was niet goed, ik had het zo moeten laten dan had alleen ik geweten dat dat kleine kronkeltje anders had gemoeten.... ook verpest!

Ria Donderdag 18 Mei 2017 at 7:50 pm | | Standaard

zeven reacties

Margo

Ik hoop niet dat ik tegen je zat te oh-en op Messenger dat je je tekening verpestte? Gewoon alles uit zetten! ;-)
En uiteindelijk werkt alles straks wel weer!

Margo, (URL) - 18-05-’17 20:41
joke

O ja zooltjes! ;)

joke, - 18-05-’17 20:44
ria

Nee hoor Margo jij was het niet. Diegene kon er ook niets aan doen, het was mijn eigen suffigheid.

ria, (URL) - 18-05-’17 21:15
Thérèse

Gefeliciteerd met je eenjarig-wonen in Zonnemaire. Prachtige foto’s Ria.
Sorry dat ik gisteren je bericht niet goed begrepen had.

Thérèse, (URL) - 18-05-’17 22:23
Sjeu

De Mus krijgt ook al een paar jaar die spierinjecties. Het werkt idd. heel goed. Hij doet er ook veel langer mee dan de geclaimde 3 maanden. Bij Mus merk ik wel dat hij daarna wat meer macho gaat doen, niet gemeen maar wel wat meer ‘het mannetje’gaat uithangen. Hoop dat Didi snel weer opknapt!

Sjeu, - 18-05-’17 22:34
Sjoerd

Het is altijd leuk om mijlpalen te vieren…

Sjoerd, (URL) - 18-05-’17 23:18
Renesmurf

Alles zal vast wel weer goedkomen, hopen we dan maar. Alweer een jaar. En beterschap voor de viervoeter.

Renesmurf, (URL) - 19-05-’17 00:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.