Eindeloos

De vlieren beginnen ook al te bloeien het wordt weer steeds mooier en vooral steeds groener in de polder. Geen idee hoeveel verschillende grassen er zijn, maar dat zijn er erg veel en mooi dat ze zijn.

Na een vroeg rondje polder lekker aan de koffie en daarna een rondje door Zierikzee, er waren wat stadse boodschappen en omdat het zo warm was kon Didi niet mee, dat kon ik nu met een gerust hart zeggen, dat het beter was als ze thuisbleef. Leuk vond ze het niet maar goed, overmacht, doe je niks an.

Zo kon ik op het gemak even over de markt en door de Hema, zonder hond is ook weleens fijn, maar ze gaat zo graag mee altijd.

Lekkere theetjes van KoffieenT. Ik vertelde hem van onze Facebookvriendschap, hij wist van niets, ik eerst ook niet, maar we hebben een gezamelijke vriend en daar vroeg ik het aan, het was blijkbaar meer een actie van dochterlief om de winkel te promoten. Hij mag blijven, leuke vriend, we hebben er smakelijk om gelachen.

Toen nog even naar de Lidl voor de Lidl dingen, ik kan er weer even tegen al komt er eigenlijk nooit een eind aan al die boodschappen.

Ria Vrijdag 26 Mei 2017 at 6:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zes reacties

Thérèse

Grappig van die vriendschap. De naam van de winkel vind ik leuk in ieder geval. Mooi zijn die grassen altijd; er schijnen geweldig veel soorten te zijn. Prachtige bloemen heeft ook de Vlier. Lang geleden maakten we er wijn van samen met de buren. En lekker dat die was, mjam mjam.

Thérèse, (URL) - 26-05-’17 19:17
Thérèse

O sorry, niet van de bloemen maar van de bessen maakten we wijn.

Thérèse, (URL) - 26-05-’17 19:18
ria

Ja, dat snap ik nog wel hoor ;-)

ria, (URL) - 26-05-’17 19:21
marlies

nou, vlierbloesemwijn is anders ook niet te versmaden, eigenlijk veel lekkerder dan die van de bessen.
komende week is het als het zo doorgaat met het weer, wel weer vlierbloesemsiroopmaaktijd.

marlies, - 26-05-’17 21:21
marlies

en vlierbloesemtee niet te vergeten.

marlies, - 26-05-’17 21:22
Sjoerd

Jarenlang heb ik mijn eigen wijn gemaakt, ook van vlierbessen. Alhoewel ik deze meestal wel samen met pruimen in het vat deed.

Sjoerd, (URL) - 26-05-’17 22:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.