Goedkoop licht

Gisteravond natuurlijk in spanning zitten wachten tot de lampjes aan gingen en dat deden ze, heel gezellig hoor, we hebben er drie. Joop heeft ze later uitgezet, dat kan bij deze maar dan moet je ze wel eerst open maken. Hij vindt het niet nodig dat ze de hele nacht branden. Ik vind het prima, het kost niets en er is licht.

Het is even een kwestie van wennen denk ik, want ik zie hem toch komende winter, of als het regent niet 's avonds nog naar buiten gaan om ze uit te doen. Op Scharendijke hadden we een lantaarn, die was ook altijd aan.

Vandaag maakte hij een goot aan het afdakje, dat stond ook al vanaf het begin op het to do lijstje maar dat kwam er zeker met de kou ook niet van. We wachten nu af waar het water terecht komt en of er dan nog wat moet gebeuren.

Lekker gewandeld en een beetje gescharreld, we waren alweer te laat op eigenlijk, we missen een haan.

De gele VW reed voorbij toen ik de gele bloemen fotografeerde, de boterbloemen maken het af.

Ria Dinsdag 30 Mei 2017 at 6:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zeven reacties

Jeanne

Ach, heimwee Ria naar de gele VW?

Jeanne, (URL) - 30-05-’17 18:41
ria

Ik heb nooit een gele VW gehad hoor, wel een gele Fiat en een gele Chevrolet, tja geel is gewoon leuk en je vindt het ook makkelijker…

ria, (URL) - 30-05-’17 18:45
Thérèse

Ja, kleurt leuk bij elkaar, die VW en dat bloemenbosje. Nou, gelukkig maar dat de lampjes meteen branden.

Thérèse, (URL) - 30-05-’17 19:43
Sjoerd

Wat zie ik nou, heeft de brommert een broertje…

Sjoerd, (URL) - 30-05-’17 22:10
Renesmurf

ja, die zonneenergielampen met batterijtjes heeft mijn vader ook, en ze staan altijd aan, dat brandt de hele nacht.

Renesmurf, (URL) - 30-05-’17 23:53
ria

Jä die is te koop SJoerd

ria, (URL) - 31-05-’17 09:22
Wieneke

Grappig om ze aan de schutting te doen. Bij mij staan er een stuk of tien op prikkers langs het grasveld. In de nieuwe bloembakken heb ik er ook eentje gedaan. En ik heb ook twee rare kikkers met een zonnelampje erin. Heel vreemd, dat de lampjes van Action prima zijn, terwijl die vrij dure van het tuincentrum het al snel lieten afweten. Ik kreeg wel nieuwe, hoor, maar die deden het ook niet goed. ‘s Winters heb je er weinig tot niets aan, maar nu is het heel leuk.

Wieneke, (URL) - 31-05-’17 10:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.