Photo?uckit

Het regende vanmorgen. Zolang je in bed ligt is het wel gezellig, maar daar houdt het dan ook mee op, niks gezelligs an. Even vlug een plas voor Didi en snel weer naar huis, poepen zou ze vanmiddag wel doen zei ze.

Gelukkig brak vanmiddag de zon weer door. We gingen even naar Scharendijke, kapper voor Joop, paar boodschappen en een paar bamboestokken voor mij die daar ook nog wel ergens staan, mijn witlof was omgewaaid.

De tuin zag er goed uit, niet heel erg verwilderd tenminste, ik heb even rondgelopen en bij de vijver gekeken. We hebben een tijdje geleden de boel laten knippen, dus dat scheelt ook, er moet wel een beetje gesnoeid worden zag ik nu, veel overhangende takken ook zwaar van de regen natuurlijk.

De foto's bij photobucket doen het nog niet hier, tot augstus 2013 wel ongeveer, ze zijn er nog wel gewoon ook in de app, maar de linken werken blijkbaar niet of zo.

Ik heb een betaald abonnement daar al een paar jaar, pas verlengd. Ik kreeg bericht dat ze het geld niet konden innen, maar nu bleek dat het Plus 20 abonnement dat ik had vervallen was, het begon nu vanaf PLUS 50. Ik probeerde eerst zonder, maar dan word je gek van de popups en reclame dus toch maar die 50 genomen dan en gelijk waren de popups weer weg en alles liep weer op rolletjes, tot gisteren. Ze blijven daar maar veranderen en aanpassen met het gevolg dat de boel weer niet werkt. Het komt wel altijd weer goed gelukkig.

Nu ik een beetje beter lees daar, mijn engels is wat dat betreft niet denderend, maar ik begrijp dat ik met mijn 50 plus niet kan linken?? Dat is nogal wat, dan zou ik nog weer bij moeten betalen....ik weet nog niet of ik dat doe, maar zoniet dan vind ik wel dat datgene waar ik wel voor betaalde zichtbaar moeten blijven.

Ik ga me er nog eens verder in verdiepen want het wordt nu toch een beetje gek natuurlijk, ze kunnen wel ongevraagd van alles flikken!

Ria Woensdag 12 Juli 2017 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

dertien reacties

aargh

Je blijft wel bezig met dat huis, zonde van de tijd, moet die makelaar niet eens achter de broek gezeten worden?

aargh, (URL) - 12-07-’17 20:16
ria

Ik weet niet. Hoe doe je dat?

ria, (URL) - 12-07-’17 20:55
aargh

Tja ik ben ook geen makelaardijdeskundige maar ik vraag me af wat ze doen voor hun geld, gewoon wachten tot er iemand komt? Misschien kunnen ze wat actiever op zoek?

aargh, (URL) - 12-07-’17 21:39
ria

Er is belangstelling genoeg. We hebben ook met de gemeente te maken, het is een bedrijfswoning vandaar dat we het nu ook inclusief een eenvoudige loods aanbieden.

ria, (URL) - 12-07-’17 21:42
Thérèse

Raar van dat Photobucket, maar ik weet daar niks van. Ik hoorde het ook al van iemand anders.
Groetjes!

Thérèse, (URL) - 12-07-’17 21:54
Sjoerd

Kijk morgen maar eens op mijn site…

Sjoerd, (URL) - 12-07-’17 21:59
ria

Als ik nu de foto’s van een paar dagen geleden aanklik komen ze wel tevoorschijn , zo langzamerhand komt er steeds weer meer te voorschijn. Het lijkt wel of ze je eerst willen dwingen of zo

ria, (URL) - 12-07-’17 22:33
Renesmurf

ja, een regendagje vandaag, niks aan, gelukkig gaan die ook voorbij!
En dat fotogedoe is ook wat van niks, geld vangen moet wel service tegenover staan.

Renesmurf, (URL) - 12-07-’17 23:29
John

Wat een boefjes.

John, (URL) - 13-07-’17 07:57
Wieneke

Ik zie gewoon foto’s hier, dus ik neem aan dat de problemen over zijn?

Wieneke, (URL) - 13-07-’17 09:44
ria

Nee wieneke, ze staan nu ergens anders.

ria, (URL) - 13-07-’17 10:54
Margo

Wij hadden hier, op Terschelling, prachtig weer. We zaten om 10 uur al op de fiets en zijn er bijna niet afgeweest. Nouja bijna hè?

Margo, (URL) - 13-07-’17 23:37
ria

Hier was het ook heerlijk vandaag!

ria, (URL) - 13-07-’17 23:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.