Volop zomer

Het vlas ligt alweer plat, de uien worden gerooid, de boeren gaan als een speer en het is nog niet eens oogstmaand. Ik zou denken doe nog maar een rondje vlas... dat kan nog best voor de winter, maar zo simpel zal het niet zijn. Voorlopig ligt het nog wel even te roten.

Ik deed vandaag de tuin en op de parkeerplaatsen van de buurvrouwen gelijk ook maar het onkruid weggetrokken en zaadjes gezaaid, dat is toch altijd leuker leuker om naar te kijken. Misschien vinden ze het helemaal wel niet leuk, maar dat hoor ik dan nog wel...

Vanmiddag een fijne wandeling, de zon verdween het grootste gedeelte achter de wolken en er stond een heerlijk windje. Daarna ook nog maar een emmer uien gesprokkeld, ze waren erg groot, dus ik wacht op een lapje met een wat kleinere uitgave. Kan iemand me misschien vertellen wat het verschil is?

Verder moet ik dan ook nog even vermelden dat Miriam niet verantwoordelijk is voor mijn haar en hoe het zit, dat is helemaal mijn eigen ding. Ik vond het al zolang duren eer ze er iets van zei, maar maandag was het toch zover.

"Ma we moeten nu toch echt iets met je haar hoor, ik vind het maar niets die dotjes en hoe je het doet, geen reclame voor mij". En met een boblijn in het vooruitzicht heb ik hoop ik toch echt duidelijk nee gezegd, het kan nog wel een jaar duren eer het is zoals ik het wil hebben, maar ik zet echt door nu.

Ria Dinsdag 18 Juli 2017 at 6:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , ,

zes reacties

Margo

Goedzo! Het komt echt goed met je haar, nog even doorzetten. Mooie foto zeg met de lijnen naar de horizon!

Margo, (URL) - 18-07-’17 20:04
Sjoerd

Ach, je wordt een jaartje ouder, wat maakt dat haar dan nog uit…

Sjoerd, (URL) - 18-07-’17 22:15
ria

Sjonge Sjoerd, ik geef toe dat het geen erg voordelige foto is, ik maak morgen een nieuwe wat charmantere :-D

ria, (URL) - 18-07-’17 22:24
Wieneke

Nee, hoor, dat duurt echt geen jaar meer. Je raakt zo meteen over het moeilijke punt heen en dan ga je met een noodgang richting bob. Let maar op!

Wat zit Sjoerd nou toch inenen raar te mauwen :-)

Wieneke, (URL) - 18-07-’17 22:29
marlies

haha, dat hoorde ik als kind ook al altijd, dat mijn haar niet lang mocht vanwege dat dat geen reclame was voor de salon (van mijn moeder) ik heb geen idee over bob maar jij doet lekker gewoon wat jij wil. we zijn toch niet bedoeld als lopende reclame voor moeders of dochters. gelukkig kun jij nu zelf beslissen wat je met je haar wil.

marlies, - 19-07-’17 22:43
Jan K. alias Afanja

Poe hee, dat klinkt knap resoluut … :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-07-’17 15:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.