Hondenpoep en maden

Er was vanmorgen op de dijk iemand met hele grote handschoenen bezig de inhoud van zijn rolemmer over te laden op een kar, te veel zeker dacht ik nog, hij doet een ritje stort.

Toen Didi wilde snuffelen stuurde hij haar weg, "nee heel smerig ga maar niet hier". Ik vroeg wat er was en hij antwoorde:  'nou kijk, iedereen gooit maar zijn hondenpoep in onze emmer en dit is het gevolg, kijk maar...." er liepen nog een paar maden. Dus ik weer, "heb je mosselen gegeten?" want die kunnen serieus tekeer gaan wat maden betreft, nee het was de hondenpoep, "maar dat zit toch in dichtgeknoopte zakjes?" Ja, nee, het was toch echt de hondenpoep....

Nu dump ik daar ook weleens netjes mijn zakje, het plekje is zeker geliefd bij de hondjes en omdat daar weleens een auto staat ruim ik het netjes op en omdat de emmer ernaast staat gooi ik het daarin, heel handig en ik neem aan dat anderen ook gewoon netjes een dichtgeknoopt zakje gebruiken.

En als hij bij het zien van de maden zijn emmer weer had dichtgedaan en een dag niet had gekeken waren ze morgen allemaal weer verdwenen geweest.

Ik heb nog nooit een hondendrol met maden gezien, ook niet in de berm. Nu twijfel ik, of ik morgen onze drol maar gewoon zal laten liggen, zo ben ik dan ook weer.

Ria Maandag 31 Juli 2017 at 6:50 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Thérèse

‘Onze’ drol , hahahahaha. Nee, zou ik niet doen ; die man heeft het al zo moeilijk, denk ik.

Thérèse, (URL) - 31-07-’17 19:45
Sjoerd

Hoezo doe jij het ook in een zakje…

Sjoerd, (URL) - 31-07-’17 20:56
Renesmurf

Gewoon doen wat je altijd doet, deponeren, en maden gaan niet in poep zitten lijkt mij.

Renesmurf, (URL) - 31-07-’17 22:53
John

Ik ruim het gewoon op. En maden in hondenpoep? Dat is bijna onmogelijk. Vliegen leggen geen eitjes in poep volgens mij. Die man is gewoon onmogelijk denk ik.

John, (URL) - 01-08-’17 08:02
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.