Familiebezoek

Ik kreeg vanmorgen gezellig neef Rini (zoon van Janny) op de koffie samen met zoontje Bas. Ze vieren vakantie in de buurt en waren een rondje aan het fietsen. Zodoende was het maar goed dat ik nog een cake had gebakken gisteravond, al moest ik wel aandringen hoor.

Bas vond Didi wel leuk, maar toch ook best groot, dus dat was even wennen maar het balletje brak het ijs. Ze zouden nog eens terug komen om samen met Didi een stukje te wandelen.

En dat was vanavond al. Even zag het ernaar uit dat de regen spelbreker zou zijn, maar het was gelukkig maar een klein buitje. We deden een rondje Korte Weg.

Het was een mooie wandeling, compleet met regenboog. We hebben genoten, al was Bas op het laatst wel een beetje aan het eind van zijn Latijn. Gijs is wat ouder die hield het wel vol.

Eenmaal weer thuis dronken we nog wat en maakten de cake op. Daarna weer terug op de fiets, gelukkig mocht Bas achterop. Het was erg gezellig zo met de neefjes. Ik heb er van genoten.

Ria Zaterdag 05 Augustus 2017 at 10:35 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Ik kan me voorstellen dat zo’n groot harig beest ze wat voorzichtig maakt….

Sjoerd, (URL) - 06-08-’17 07:49
John

Die laatste foto is geweldig. Hier viel met momenten de regen met containers tegelijk naar beneden. Ongelooflijk. EN na een half uur weer brandende zon.

John, (URL) - 06-08-’17 09:07
Jan K. alias Afanja

Bas heeft groot gelijk dat hij het eerst eens even rustig bekijkt voor het eerst bij zo’n vreemde en toch best grote hond, dat doe ik ook het liefst.
Mooi die regenboog.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-08-’17 12:37
Dhyan

Ik snap de familiesamenstelling niet zo goed neef Rini en zoontje Bas, als het jouw neef is kunnen Rini en Bas alsnog wel broers zijn. En dan komt Gijs nog uit de hoge hoed.

Dhyan, - 06-08-’17 16:35
ria

Rini, zoon van Janny (mijn zus), kwam samen met zoontje Bas ‘s morgens op de koffie, zoontje Gijs was er ‘s morgens niet bij, die kwam ‘s avonds mee om te wandelen. Zie foto. Eén grote neef met twee kleine eigenlijk achterneefjes dus. Ik moet ook alles uitleggen ….

ria, (URL) - 07-08-’17 19:04
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.