Uiterlijk vertoon

Vanmorgen was mijn bril klaar, dus ik gelijk naar Zierikzee.

Wat een verademing. Hij kijkt gewoon goed en zit lekker, is neutraal qua kleur want grijzig en bruinig. Die rare kleurtjes van de foto's was niet zo de bedoeling, misschien doe ik het nog over, maar eigenlijk vind ik het wel best zo, veel te warm.

Ik ben ook nog steeds erg blij met mijn haar, wel vreemd als mensen die je niet zo vaak ziet zoals op het feest afgelopen weekend, je niet herkennen of toch twee keer moeten kijken zo van 'wie ben jij ook alweer'.

Mensen kennen mij niet anders als tenminste met een ponny, maar ik heb echt alles nodig om een beetje volume te krijgen dus die ponny moet er ook bij anders heb ik èn een dunne ponnie èn dun haar, alles bij elkaar heb ik nog steeds dun haar, maar toch net ietsje meer.

Ik hoef het nu ook niet meer elke dag te wassen, heerlijk! Een paar spelden erin 's morgens en het zit! Nonchalante losse plukken kan ik ook wel uit mijn hoofd laten, dat worden stijve rechte steeltjes, daar is mijn haar gewoon niet geschikt voor, maar al doende leert men en ik weet wel nu al, dat het veel makkelijker is dan die korte pieken.

Oh ja en opmaken begin ik ook niet meer aan, ik vind mezelf veel leuker zonder en Joop gelukkig ook, hooguit een vleugje lippenstift  of als het echt moet iets, ik heb het nog wel natuurlijk. Ik moet niet meer denken aan de tijd dat ik niet zonder gelakte nagels kon.

Ria Dinsdag 29 Augustus 2017 at 7:06 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

acht reacties

Ina

Leuke bril Ria. Heel anders, een echte Ria bril:-0

Ina, - 29-08-’17 19:59
Joke

Mooi montuurtje!

Joke, - 29-08-’17 20:09
Margo

Mooie bril! Inderdaad, wij hoeven niet meer zo nodig allerlei fratsen uit te halen om geaccepteerd te worden, dat boeit ons niet meer toch? Ik lak m’n nagels wel want Ik heb dunne nagels die zo afbreken, dan zijn ze net iets steviger. En wat je haar betreft: helemaal eens, vergaat mij net zo!
Morgen lekker koeler!!

Margo, (URL) - 29-08-’17 20:57
Thérèse

Mooie bril maar ook leuke foto’s Ria!!!!!!!

Thérèse, (URL) - 29-08-’17 22:03
marlies

kvindhetleuk!

marlies, - 29-08-’17 23:58
Wieneke

Je bent dus blij dat je hebt doorgezet. Terecht, hoor.

Wieneke, (URL) - 30-08-’17 09:54
Sjoerd

Doe mij maar lekker kort, met een washandje erdoor en klaar…

Sjoerd, (URL) - 30-08-’17 14:30
John

Lekker lang haar is waar ik ook voor ga. Al dat korte was ik zo beu. En ik heb geluk. Mijn haar groeit als kool.
Leuke bril! veel kijkplezier.

John, (URL) - 30-08-’17 14:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.