Denk aan mij

Een heel doodgewoon motje denk ik zomaar, maar ja ook doodgewone motjes zijn het waard om gefotografeerd te worden en omdat hij op het raam zat kon zijn buikje er ook mooi op.

Het was een heerlijke dag vandaag. Lekker gewandeld, Joop ook. Het was zelfs zo dat hij me inhaalde onderweg. Ik was nog van plan een tak af te knippen ergens, ik had mijn snoeischaar bij me, dus ik heb hem lekker door laten stiefelen. De tak kon ik niet bij, dat was jammer.

Ik had vorige week van Kees een mooie rozenbotteltak meegekregen en wilde er eigenlijk nog eentje bij, dus mocht je aan het snoeien gaan, denk aan mij, of zet ze anders zelf ergens neer, het staat erg leuk vind ik die oranjerode bolletjes.

Ria Zaterdag 02 September 2017 at 5:29 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

neuriet het zijn de kleine dingen die ‘t hem doen’die ‘t hem doen…” Ik heb het over het mooie motje.

Thérèse, (URL) - 02-09-’17 22:20
Sjoerd

Volgens mij gaat het niet zo best met die motjes. Ik heb er de afgelopen week tientallen gevonden die het leven gewisseld hebben met het eeuwige leven.

Sjoerd, (URL) - 02-09-’17 22:54
Jeanne

Wat decoratief, die tak in die mooie vaas! Wil ik ook!

Jeanne, (URL) - 02-09-’17 23:44
Renesmurf

Een tuin houdt een mens bezig. Ik hoef gelukkig niks af te zagen. Dieren zijn wel leuk, maar die moeten wel buiten blijven.

Renesmurf, (URL) - 02-09-’17 23:46
John

Ja, die tak staat daar heel erg leuk. Steekt mooi af en geeft kleur. Ergens niet bij kunnen heb ik niet zo heel snel last van :)

John, (URL) - 03-09-’17 09:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.