Winterklaar

Na de sokken van gisteren werd vandaag mijn nieuwe spijkerbroek bezorgd. Ze pakken dat handig aan bij Levi's, lengtematen zijn niet meer verkrijgbaar, je krijgt de broek gewoon met een flinke omslag thuisbezorgd. Ik ben weer erg blij met mijn superbroek voor de komende winter, fijn ook dat ik nog steeds met gemak in dezelfde maat pas, de omslag wordt misschien alleen iets groter...

Verder brei ik er rustig op los, een mens moet zorgen dat hij klaar is voor de winterkou.

Vandaag was het nog fijn buiten en als de zon door de wolken prikt wil het best warm zijn ineens, ook nog een mooie rozebotteltak gescoord.

Ria Woensdag 06 September 2017 at 6:48 pm | | Standaard

vijf reacties

Thérèse

Goed hoor: jezelf winterklaar maken. En dan je tweede trui ook al bijna af. Je bent een nijver bijtje.

Thérèse, (URL) - 06-09-’17 20:52
Renesmurf

Hier in tegenstelling tot gisteren, een kletsnatte dag, om somber van te worden. Ik bestel zelf nooit kleding via internet.

Renesmurf, (URL) - 06-09-’17 21:00
ria

Jij ook Therese ;-)

ria, (URL) - 06-09-’17 22:07
John

Hmmm, ik kon onlangs nog een Levis met lengtemaat aanschaffen. Blij toe want een omslag vind ik voor mezelf niets.

John, (URL) - 07-09-’17 15:46
ria

Bij mannen kan het volgens mij nog wel, bij vrouwenmaten is het al langer dat het niet meer kan, ik vind het niet erg. ‘s zomers een dubbele omslag en je hebt een enkelbroek en ‘s winters propt het makkelijk in je sokken en laarsen zonder. Ik knip ze in elk geval niet af.

ria, (URL) - 07-09-’17 18:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.