Op stap

Hier was het eigenlijk allemaal om te doen vandaag, dat moest nog gebeuren voor de vakantie en omdat Ina gisteren verhuisd was naar haar nieuwe stek combineerden we dat met een bezoekje.

Vanmorgen vroeg op zodat we op tijd in Leiden zouden zijn, want op het consulaat van Nepal kon Joop maar tot één uur terecht. Ina zou meegaan om ons te begeleiden, de auto kon dan bij haar blijven staan en gingen we gezellig met de trein op onze OV kaart, toch wel handig en we kregen ook nog eens meereiskorting van Ina.

Alles ging lekker vlot en we hoefden eigenlijk nergens lang te wachten.  

Het consulaat is aan de Herengracht, daar ben ik nu dan ook eens geweest.

Ik was zelfs binnen.

Het was zo geregeld en daarna liepen we terug naar het station met onderweg een kopje koffie en een appelpunt natuurlijk.

Het was voor mij nu de tweede keer dat ik er geweest ben, ik denk een jaar of vijfendertig geleden ook eens, ik ging toen met een vriendin naar de musical Cats, we sliepen er toen ook een nachtje.

Ik heb niets met die drukte, al die mensen, ik loop liever door de polder. Die stad ziet er toch ook elke dag hetzelfde uit.

De terugreis ging ook voorspoedig. 

Uit Zonnemaire kregen we bericht dat het met Didi die op het huis paste ook goed ging, dus geen vuiltje aan de lucht zou je denken....

al zag het er af en toe best vuil uit.

Ria Maandag 11 September 2017 at 6:15 pm | | Standaard

zeven reacties

Sjoerd

Haha, Ria even op wereldreis….

Sjoerd, (URL) - 11-09-’17 20:38
Renesmurf

Ik vind het altijd prachtig in Amsterdam, en al die pracht en praal overal verscholen! Mooi vastgelegd!

Renesmurf, (URL) - 11-09-’17 21:54
Ina

Was reuze gezellig met jullie een klein dagje Amsterdam. Jij keek echt je ogen uit volgens mij. Mooi verslag van een mooie droge dag :-)

Ina, - 11-09-’17 22:24
John

Ik heb dat ook. Liever in de polder. Lekker rustig en elke dag weer anders.

John, (URL) - 12-09-’17 08:52
ria

Dat viel wel mee hoor ina zo wereldvreemd ben ik nu ook weer niet :-)

ria, (URL) - 12-09-’17 09:33
Irene

Ja, is niks gedaan die grote steden, vind ik tegenwoordig ook. Leuk voor heel af en toe een dagje maar je bent blij als je weer thuis bent hè ;-)

Irene, (URL) - 12-09-’17 11:03
Marijke

Ik vind steden net zo fascinerend als polders, bossen, watertjes en meren. Juist de afwisseling doet het hem (voor mij).

Marijke, (URL) - 12-09-’17 17:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.