Op donderdag

Vorige week weer eens met wat oefeningen begonnen op mijn yogamatje maar dat heeft niet goed uitgepakt. Vooral mijn been waarvoor ik een tijdje geleden al eens bij de dokter was speelt behoorlijk op. Ik kan niet eens fatsoenlijk de trap op en af, erg pijnlijk. slijmbeurs- of peesschedeontsteking, ik weet het niet. Schouders kraken en doen ook zeer, eigenlijk ben ik één groot wandelend wrak. Wel gewandeld, dat gaat nog wel, ook al is het niet van harte.

Joop deed op Scharendijke even een leidinkje door de garagevloer, ik zal de details besparen, dat komt misschien later nog weleens ter sprake, maar dat zat ook niet mee. Hij moet het ook gewoon niet meer doen, genoeg geklust.

Wel vragen we ons soms af hoe het moet als alles achter de rug is, wat gaan we dan doen. Hier is voorlopig alles op orde. Dient er zich dan vanzelf weer iets nieuws aan, moeten we op zoek naar een nieuwe uitdaging (ik dacht het niet), of doen we gewoon lekker alleen dat waar we zin in hebben. De tijd zal het leren. Voorlopig is er nog niets afgerond.

Ria Donderdag 12 Oktober 2017 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , , ,

drie reacties

Thérèse

Hè wat naar Ria. En Joop ook al pech kennelijk. Maar wat is er met Didi??
En over bezigheden? Ik denk dat die vanzelf komen.

Thérèse, (URL) - 12-10-’17 21:46
Sjoerd

Zijn jullie die woning nog niet kwijt… Is toch een koopje.

Sjoerd, (URL) - 12-10-’17 22:42
Jan K. alias Afanja

Wat een treurig blik heeft Didi …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-10-’17 15:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.